App Analytics expert

Benieuwd naar wat jouw mobiele app nu eigenlijk oplevert? Whello helpt jou verder! Wij gebruiken App Tracking tools die de prestaties van jouw app duidelijk meetbaar maken. Zo krijg jij onder meer inzage in het aantal klikken, downloads en de effectieve prestaties van de app. Daarnaast helpen wij je met het opzetten van een strategisch marketing plan. Hierbij optimaliseren we jouw app zodat deze nog beter bereikbaar wordt voor je doelgroep!

Wat onze App Tracking jou oplevert

Populariteit

Whello zoekt uit hoe regelmatig jouw app in de App Store bekeken en gedownload wordt.

Gebruiksgedrag

Wij zoeken uit wat opvalt in het gebruiksgedrag. Waar liggen de kansen en zijn er bijvoorbeeld bugs te vinden?

Loyaliteit van gebruikers

Whello meet de gebruiksfrequentie en gebruiksduur van jouw mobiele app. Hoe kan dit omhoog?

Advies en rapportage

Wij voorzien je van strategisch advies en zorgen voor een maandelijkse rapportage van de resultaten.

App meetbaar maken?

Het meetbaar maken van jouw app zorgt voor essentiële en relevante informatie, die inzichten geven voor optimalisatie. Heb je geen tijd om jouw applicatie uitvoerig te analyseren? Whello wel. Door middel van App Tracking houden we je op de hoogte met gerichte analyses en resultaten. Daarnaast bieden wij je graag advies aan, in combinatie met een strategisch plan. Hiermee wordt je nog beter vindbaar en creëer je de ultieme app beleving voor jouw klant!

Website laten maken Amsterdam
Damar

Website en App Developer

Zoek je een App Analytics specialist?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de Randstad. Met Whello haal je een applicatie specialist in huis om je app verder te ontwikkelen. Wil je beter begrijpen hoe vaak je app wordt gevonden en hoe deze gebruikt wordt?

Ga snel eens met een App specialist van Whello om de tafel zitten. We bespreken de meetbaarheid van je app en de rapportage mogelijkheden. Tevens hebben we de kunde in huis om je app actief te promoten of door te ontwikkelen.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Naast App Analytics, lopen onze expertises uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

App Analytics case

Website Design voor IdeaalCatering
Monidee
De opname app

Contactformulier