Copywriting: wij hebben het netwerk!

Goede teksten schrijven voor zowel jouw klanten én Google is een vak apart. Jouw klant wil op een bepaalde manier aangesproken worden, zich thuis voelen op jouw website en jij als bedrijf wilt natuurlijk dat deze klanten bij jou langskomen – op je website of op locatie. Maar om de bezoeker de weg te laten vinden naar je bedrijf, dien je rekening te houden met Google. Hoe zorg je er voor dat jouw webteksten ook door Google worden opgemerkt? Daarvoor moet je bij Whello zijn!

SEO Copywriting bij Whello

Netwerk

We hebben meer dan 50 tekstschrijvers in ons netwerk. Ook voor jouw website zorgen we voor de juiste match.

Meer klanten

Door goed geschreven SEO teksten op jouw website zorg je voor meer relevante bezoekers en dus ook voor meer klanten.

Creatief

De tekstschrijvers in ons netwerk zijn creatief en zorgen voor unieke teksten, zodat jij opvalt bij jouw klant.

Technische kennis

Onze tekstschrijvers hebben een online marketing achtergrond, waardoor zij rekening  houden met de voorwaarden die Google stelt.

SEO copywriting advies?

Wij delen onze expertise graag via op maat advies. Dankzij ons advies kun je nu ook zelf SEO-teksten schrijven. Daarnaast is het mogelijk dat wij jouw teksten SEO-proof kunnen maken. Onze sessies zijn op maat gemaakte trainingen vol handige tips en richtlijnen, met oog voor jouw doelgroep. Via ons support traject zorgen wij ervoor dat je voldoende kennis opbouwt om zelf SEO copywriting onder de knie te krijgen. Schrijf en boei zowel jouw bezoekers als als de zoekmachines.

Website teksten laten schrijven door Whello

We kunnen ons voorstellen dat je geen tijd hebt om zelf teksten te schrijven voor jouw website. Daarom zitten onze ervaren tekstschrijvers graag voor je klaar. Jij kunt in een kennismakingsgesprek meer vertellen over jouw bedrijf en klanten. Op deze manier kunnen wij jouw verhaal meenemen en goede teksten schrijven. En met goed doelen we op goed leesbare teksten voor zowel jouw doelgroep als de zoekmachine. Onze tekstschrijvers hebben veel ervaring en weten je doelgroep(en) te bereiken met krachtige content die ook de zoekmachines weet te overtuigen.

Word prominent zichtbaar in Google en ontvang direct meer bezoekers op je website. Maak nu een vrijblijvende afspraak met Whello.

Anne-Fleur

Text writer

Zoek je een SEO copywriting specialist in Amsterdam?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de regio Amsterdam. Met Whello heb je een SEO copywriting specialist om de hoek, en kunnen we desgewenst op locatie de voortgang en resultaten bespreken. Daarnaast hebben wij de expertise om een lokale campagne in te richten indien nodig.

Uiteraard zijn wij Google gecertificeerd en hebben wij regelmatig overleg met Google adviseurs. We nemen deel aan verschillende Google trainingen en zijn daarnaast op bezoek geweest bij het hoofdkantoor in Dublin.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

SEO Copywriting Portfolio

Online Advertenteren voor Perfect Housing
Online Advertenteren voor Arend Auto
Koentact
Slotenmaker 24-7
Blue Umbrella
Fitnessworx
Principle Vastgoed
Website Design voor Nationale Auto Lease
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Tandarts Jordaan
GreenChoice
Geldrop Duurzaam
Mie-Lan Kok Estate Agency
DesignBro
DELA
Website Design voor IdeaalCatering
Tuf-Tuf
BROADSTREET
StudyLess
Flowently

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.