Hulp nodig met je content marketing strategie?

Zie jij ook voordelen in een boeiende content marketing strategie voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet starten? Of heb je genoeg van je ad-hoc content acties? Whello helpt je op weg en zorgt ervoor dat jij over een duidelijke content strategie beschikt. De juiste content op het juiste moment. Boei en blijf boeien. Ga mee met de verschuiving van ‘push marketing’ naar ‘pull marketing’. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Jouw voordelen op een rijtje

Vertrouwen

Door de constante verspreiding van kwalitatief hoogwaardige content stijgt je aanzien, reputatie en geloofwaardigheid als bedrijf. Geld als een expert.

Zichtbaarheid

Als je content marketing strategie bruikbaar en vermakelijk materiaal bevat, motiveer je mensen om deze informatie en kennis te verspreiden. “Sharing is caring.”

Meer leads

Door het regelmatig plaatsen van interessante content – en het tonen van je expertise – trek je bezoekers naar je site. Ook bestaande klanten zorgen voor herhaalbezoek.

Hogere Google ranking

Google beloont websites die met enige regelmaat nieuwe content uploaden of wijzigingen aanbrengen in bestaande content. Boei ook Google.

Wat is content marketing strategie?

Wat houdt content marketing in? Door middel van content marketing creëer én verspreid je betekenisvolle en waardevolle informatie (denk aan blogs, video’s, vlogs, afbeeldingen, nieuwsbrieven) om zo een geschikt publiek te vinden voor jouw dienst of product. Door middel van je content trek je vanzelf de mensen die jouw uitingen interessant vinden. De tijd van opdringerige marketing heeft namelijk plaatsgemaakt voor marketing die de internet gebruiker moet boeien. Van opdringerige push marketing naar boeiende pull marketing. Maar dat lukt je niet door bijvoorbeeld het schrijven van één blogartikel. Je hebt namelijk naast content marketing ook een adequate content strategie nodig. Content marketing is een langlopend project en daarmee ook een weloverwogen strategie. Boei en blijf boeien.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Zoek je een content marketing specialist in Amsterdam?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de regio Amsterdam. Met Whello heb je een content marketing specialist om de hoek, en kunnen we desgewenst op locatie de voortgang en resultaten bespreken. Whello is een full-service content marketing bureau. Het Whello team bestaat onder andere uit een video editor, animatie editor, copy writer en een ontwerper.

Naast het produceren van content zijn we heer en meester in het verspreiden van content. We zorgen voor een maximaal bereik, of dit nou via de website blog is, een Youtube kanaal, een nieuwsbrief of een combinatie van kanalen is.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

We zijn trots op onze Content marketing projecten

Marineschepen.nl
NOMI
Footy
Rooming
Website Design voor IdeaalCatering
Momondo
Geldrop Duurzaam
Principle Vastgoed
Website Design voor Lot Sixty One Coffee Roasters
MKB Amsterdam
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Flowently
Show Creative Studio
Crindel
Online Advertenteren voor Arend Auto

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.