Growth Hacking

Growth hacking is een fantastische methodiek om snel resultaat te behalen. Growth hacking is een proces van snel opeenvolgende experimenten die diverse marketing kanalen gebruikt om te bepalen wat de meest effectieve manier is om jouw bedrijf te laten groeien. Deze groei voor jouw bedrijf kan worden gedefinieerd in één metric. Deze ‘One Metric That Matters’ is het succesfactor die jouw bedrijf laat groeien.

Onze growth-hackers, Alex en Stijn, bedenken onderscheidende campagnes voor onze opdrachtgevers. Hun onbevangen mind-set, levert vaak meer resultaat op dan de standaard Facebook en Google campagnes. Sta je open voor vernieuwende creatieve ideeën? Neem dan snel contact op en laat je inspireren.

Wat onze Growth Hacking jou oplevert

Data-informed

Geen campagnes uit onderbuik gevoelen maar alles gebaseerd en gestuurd op data.

One Metric That Matters

Die ene metric waarmee we jouw bedrijfsresultaat positief beinvloeden.

Loyaliteit van gebruikers

Geen toevalstreffers of geluk, maar duurzame bedrijfsgroei realiseren door bewezen tactieken.

Maandelijkse rapportage

We maken jouw ROI inzichtelijk en zorgen voor een maandelijkse rapportage van de resultaten.

Growth Hacking proces

Waar een ‘standaard’ marketing team een campagne zou opzetten op basis van een goede dosis ervaring en onderbuik gevoel, zal een Growth Hacker vier á vijf verschillende experimenten opzetten, om zo snel te beslissen wat de beste campagne is. 

Dit is een andere mindset en het begint allemaal bij de idea backlog. Dit is een overzicht van alle experimenten die je wilt gaan uitvoeren. Daarna rank je deze ideeën, met als doel om zo de meest impactvolle experimenten meer prioriteit te geven.

Vervolgens giet je het idee in een campagne waarbij je het meetbaar maakt en een tijdspecificatie meegeeft. Volgende stap: Doen. Zet je campagnes aan en laat ze het werk doen. We kijken of het experiment succesvol is en sturen bij waar nodig.

We gaan niet gokken en raden, maar zetten bewezen tactieken in. We hebben met deze aanpak al talloze successen geboekt, en geven regelmatig workshops over Growth-Hacking.

Alex

Growth Hacker

Zoek je een Growth-Hacking bureau in de regio Amsterdam?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de regio Amsterdam. Met Whello heb je een Growth-Hacking specialist om de hoek, waardoor je snel kunt schakelen. Whello is een full-service online marketing bureau. Dat betekent; niet alleen adviseren, maar ook alle specialisten in huis om jouw campagnes uit te voeren.  Onze opdrachtgevers bezoeken ons kantoor in Amsterdam-Noord regelmatig om even te sparren over de strategie.

Overtuigd? Neem snel contact op voor een kennismaking!

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Naast App Analytics, lopen onze expertises uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

Growth Hacking case

Ziggo
JUSTIN
Rooming
Bring at work
Principle Vastgoed
Blue Umbrella
Flowently
Koentact
Fitnessworx
FVB de Boer
Footy
PR housing
DesignBro
Website Design voor IdeaalCatering
Zense Sportswear
Mie-Lan Kok Estate Agency
Amsterdamexcursies.nl
Tuf-Tuf
Marineschepen.nl
GreenChoice

Tijd voor een kop koffie en een goed gesprek over jouw strategie.