In 10 vragen aan… laten we Whello’ers aan het woord. Over belangrijke dingen. Een snelle manier om al onze marketeers te leren kennen. Spaar ze allemaal!

Vandaag stellen we 10 vragen aan: Jelle.

1. Omschrijf wat je doet bij Whello alsof je het uitlegt aan je moeder.

Ken je Google? Weet je wat Facebook & Instagram zijn? En je kent toch tv-reclames? Wij maken die reclames niet voor tv, maar voor het internet. We verspreiden ze over alle kanalen en zorgen ervoor dat ze bij de juiste personen getoond worden.

2. Wat wilde je vroeger worden?

Dierenarts.

Whello_Meet_Jelle

3. Noem iets wat jij hebt gedaan bij Whello waar je supertrots op bent.

Het van de grond krijgen van Marketing Automation als een dienst van Whello. Nu kan ik terugblikken op de implementatie ervan bij meerdere klanten én doen we het ook voor Whello zelf.

4. Wat zijn jouw beste kwaliteiten als online marketeer?

Analytisch, kritisch, het doorgronden van verschillende businessfacetten en mijn inlevingsvermogen in de klant.

5. Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Als het je lukt om me wakker te krijgen… Ben & Jerry’s in een schaal met volle melk. ?

6. Wat vind je het leukste aan jouw rol binnen Whello?

De diversiteit van klanten & werkzaamheden. Hierdoor blijft het telkens uitdagend om de beste resultaten te halen en krijg je veel mee van alle business-aspecten van de klant.

7. Favoriete nummer om te luisteren tijdens het werk?

Afhankelijk van de playlist:

The Black Keys – Loneley Boy

Watchin Out – Dirty Channels, Danny Russel

8. Omschrijf Whello in een gifje.

9. Voor wat voor klanten wil je graag nog werken bij Whello?

Een eerste CrossFit-gerelateerde campagne zou tof zijn. Kom maar door Nike, Reebok of Rogue! ?

10. Wat is je allerbeste tip voor andere online marketeers?

Wanneer je verantwoordelijk bent voor campagnes, dan wel intern of aan bureauzijde, duik niet direct in je campagne modus. Analyseer eerst de propositie van het product of de service, wees kritisch en zorg dat deze ijzersterk is. Dit zal jou sowieso helpen met het bepalen van de insteek van de campagne, maar het voorkomt ook dat een goed opgezette campagne faalt door een zwakke propositie.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute