Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Gwen! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Hoi, ik ben Gwen Drieduite. Geboren in Rotterdam, maar ik woon (tot teleurstelling van mijn Rotterdamse familie) al bijna negen jaar in Amsterdam. Via een stage kwam ik in aanraking met SEO en vanaf dat moment ben ik dieper in de wondere wereld van zoekmachine optimalisatie gedoken. In mijn vrije tijd ga ik veel naar concerten, festivals en naar de film. 

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Bij Whello ga ik aan de slag als SEO-specialist en ben ik de laatste toevoeging aan het all-female SEO-specialisten team (met uitzondering van stagiair Ward). Daarnaast hoop ik een bijdrage aan de onderdelen structuur, organisatie en planning te kunnen leveren.

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Tisem Griffioen (SEO-specialist) en ik heb in het verleden al een keer samengewerkt en hebben daarna altijd contact gehouden. Ik was op zoek naar meer uitdaging in mijn werk en Tisem stelde voor dat ik langskwam voor een gesprek. Na een kennismakingsgesprek met Nasser bleek Whello de nieuwe uitdaging te zijn die ik zocht.

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Het meeste kijk ik uit naar mijn kennis ontwikkelen en klanten laten groeien door middel van duurzame SEO strategieën. Daarnaast kijk ik uit naar, samen met mijn ambitieuze collega’s, mooie resultaten behalen voor iedere Whello klant.

5. Wat is je eerste indruk?

Het is een gezellige boel waar hard wordt gewerkt. Het kantoor is lekker licht en zeer modern, daarnaast ben ik nu al bang voor het eerste potje tafeltennissen… Zeker niet één van mijn talenten.

Ook werken bij Whello?

Wil jij samen met Gwen knallen voor verschillende klanten? Leuk! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Kijk op onze vacaturepagina voor al onze openstaande vacatures. Of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute