Whello blijft groeien, inmiddels is ook Joris al bijna twee weken bij ons aan de slag. Welkom bij Whello, Joris! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Joris Simons, ik kom uit Abcoude maar woon al ruim 20 jaar in Amsterdam. Ik kom uit een ondernemers-nest en heb een aangeboren interesse in bedrijven. Mijn interesse in online marketing is ontstaan vanuit mijn eigen kledinglijn; fashion junky. Ik dacht eerst dat ik modeontwerper was, maar het succes van mijn bedrijf bleek minder te komen door mijn creatieve talent en meer door mijn online marketing skills. Daar wilde ik dus meer mee doen.

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Ik heb zes jaar ervaring in online marketing en heb mij 2 jaar geleden gespecialiseerd in PPC marketing. Ik vind dit vooral leuk omdat je snel direct resultaat kan boeken voor een klant. Daarnaast ga ik ook aan de slag als CRO specialist; super leuk al dat verkeer, maar het moet natuurlijk wel converteren. 

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Ik heb een online marketing opleiding gevolgd en daar kwam ik Nasser (een van de oprichters van Whello) tegen. We hadden meteen een goede klik en hebben altijd contact gehouden. Toen ik klaar was voor een nieuwe uitdaging was Whello daarom de perfecte volgende stap. 

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Bedrijven keihard laten groeien, zodat ik met mijn online marketing ervaring bedrijven kan adviseren in de volgende te nemen stappen. Ook vind ik het leuk dat er bij Whello meer PPC collega’s zitten waar ik mee kan sparren over online marketing.

5. Wat is je eerste indruk?

Er heerst een professionele, relaxte maar resultaatgerichte sfeer. Leuk ook om te zien hoe vriendschappelijk de collega’s met elkaar om gaan.  

Ook werken bij Whello?

Wil jij samen met Joris knallen voor verschillende klanten? Leuk! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Kijk op onze vacaturepagina voor al onze openstaande vacatures. Of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar. 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute