Lisa Whello

8 SEO lessen na het analyseren van honderden websites

4 min / / Nasser Al Kamouchi

Veel bedrijven denken ten onrechte dat ze geen kans maken in Google vanwege de concurrentie. Zonder de juiste aanpak kan

Lees meer

Domineer YouTube met deze ultieme SEO gids

4 min / / vivian

Wist je dat YouTube na Google de grootste zoekmachine ter wereld is, met meer dan 2 miljard actieve gebruikers per

Lees meer

Bol.com SEO: in 7 stappen je productpagina optimaliseren

5 min / , / Nasser Al Kamouchi

Verkopen via bol.com? Je bent niet de enige die daarin dé strategie ziet om meer mensen te bereiken en meer

Lees meer

De 7 belangrijkste SEO tips voor 2023

5 min / / Nasser Al Kamouchi

Het SEO landschap verandert continu, daarop was het afgelopen jaar geen uitzondering. We hadden voor 2023 een lijst met wel

Lees meer

Het geheim van Google’s algoritme ontrafeld

2 min / / vivian

Wil je precies weten hoe Googles algoritme werkt? Dan heb je pech want niemand kent Googles algoritme volledig. Dat komt

Lees meer

Hier staat de perfecte SEO-titel

3 min / / vivian

We hoeven je niet te vertellen wat SEO is. Want dat weet je natuurlijk allang. En als je het niet

Lees meer

De ultieme SaaS SEO gids

4 min / / saidjah@whello.nl

Als ‘software as a service’ (SaaS) bedrijf is het best een uitdaging om aan klanten te komen. Je wilt niet

Lees meer

Wat is SEO en hoe werkt het?

6 min / / Nasser Al Kamouchi

SEO, of Search Engine Optimization ('zoekmachine optimalisatie'), is een verzamelnaam voor alle processen die de organische vindbaarheid van een webpagina

Lees meer

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.8 / 5

Mooie merken aan het woord

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

Kitty - Scienta

Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

Marijn - Leger des Heils

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

Sander Kok - Vicky

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

Daniel - Keesing Technologies

Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

Ruud Weekers - Arend Auto

Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

Robin - Antenna Groep

Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

Koen Gijzel - Koentact

Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

Mirco Pruyser - BP College

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Daniela Fantaziu - Top Employers Institute