Bart Lucaszewicz

De uitdaging

De uitdaging bij deze auteursrecht advocaat lag hem in het uitvoeren van een sterke zoekwoordenanalyse. Het intellectueel eigendom is een relatief weinig gezocht gebied waarin veel concurrentie aanwezig is. Met een Google AdWords campagne zijn er topposities bij specifieke zoekwoorden bereikt, wat voor een betere vindbaarheid van de website zorgt.

Deze specifieke targeting heeft geleid tot relevante opdrachten voor het advocatenkantoor Bart Lucaszewicz. Binnen verschillende rechtsgebieden is onze tevreden opdrachtgever nu de nummer 1 in Google.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!