Boekhoudcollege.nl

Uitdaging

Boekhoudcollege geeft, zoals de naam ook verklapt, boekhoud cursussen. Ze opereren lokaal in de regio Amsterdam. De concurrentie in de cursus en trainingen branche is hevig en wordt gedomineerd door enkele grote spelers. Bedrijven met flinke marketing budgetten, zichtbaar in grote landelijke campagnes. Boekhoudcollege.nl tussen al dit geweld lanceren als lokale boekhoud specialist was een uitdaging.

Wat we hebben gedaan

En dat is precies waar de clue ligt; lokale zoekmachine marketing. Door je te definiëren als Amsterdamse specialist en te richten op zoekwoorden zoals ‘boekhoudcursus Amsterdam’, vergroot je de kansen op resultaat. Boekhoudcollege.nl staat nu netjes bovenaan in Google tussen die andere grote spelers. Met dank aan Boekhoudcollege directeur Frank Benders, en onze Whello specialisten.

Diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.