Book Your Golf

book-your-golf-marketing

Uitdaging

Bij Book Your Golf  kan je op een gemakkelijke manier, golf starttijden boeken waar ook ter wereld. Eenvoudig, snel en niet complex. Daar hoort ook een website bij die dit ondersteunt. Whello heeft gewerkt aan de look & feel van de website en gezorgd dat golfers met slechts een paar klikken hun starttijden kunnen boeken. Daarnaast is Whello samen met Book Your Golf een internationaal SEO traject gestart. Een leuke internationale uitdaging!

Wat we hebben gedaan

Onze Whello specialisten zijn aan de slag gegaan met het definiëren van de juiste (Engelse) zoekwoorden en een plan van aanpak gemaakt voor de aanpassingen op de website. Op deze manier hebben we gezorgd voor meer bezoeken naar de website. En we zijn ondertussen de volgende uitdaging met Book Your Golf aangegaan door ook de Adwords campagnes te beheren.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.