Google Analytics Specialist Amsterdam

Google Analytics is een tool van Google die het mogelijk maakt om jouw website te meten en dus te zien wat het gedrag van bezoekers is op jouw website. Tegenwoordig zijn er maar weinig websites die geen Google Analytics hebben ingesteld. De informatie in Google Analytics is verdeeld in 4 segmenten: doelgroepen (wie bezoekt jouw website?), acquisitie (waar komen jouw bezoekers vandaan?), gedrag (wat doet men op jouw website?) en conversies (wat levert jouw website op?).

Niet alleen is het essentieel om te weten hoeveel bezoekers jouw website trekt en wat hun interactie op jouw website is, het geeft ook inzicht in hoe jouw bedrijf presteert – zeker op het moment dat jouw bedrijf zich vooral online begeeft. Gebruik de expertise van onze specialisten om je data inzichtelijk te krijgen. Laten we aan de slag gaan.

Wat kun je met Google Analytics?

De data in Google Analytics is eindeloos en de mogelijkheden net zo. Hieronder héél kort gezegd in 4 punten wat je met Google Analytics allemaal kunt:

Bezoekers meten

Met Google Analytics krijg je inzicht in de hoeveelheid bezoekers, wáár ze vandaan komen en hoe ze met jouw website omgaan. Dit is de basis van jouw analyses.

Marketingresultaten

Je kunt analyseren hoeveel bezoekers jouw SEO, AdWords of Social campagnes aan omzet opleveren. Hierbij is Google Analytics onmisbaar.

Doelen en conversies

Door doelen in te stellen in Google Analytics, kun je meten hoe vaak bezoekers de gewenste actie uitvoeren, denk aan het invullen van een contactformulier of het downloaden van een brochure.

Interactie met de website

Je kunt zien hoé mensen met jouw website omgaan. Daardoor weet je welke pagina’s je kunt verbeteren om langer de aandacht van de bezoeker te houden.

Alexander - Growth Hacker Amsterdam
Alex

Data specialist

Zoek je een Analytics specialist in Amsterdam?

We bedienen meerdere organisaties, groot en klein, in de regio Amsterdam. Met Whello heb je een data specialist om de hoek, en kunnen we desgewenst op locatie de resultaten bespreken.

Whello is een full-service marketing bureau met meer dan 20 marketeers. Vanuit verschillende disciplines kunnen we je helpen met je uitdagingen. Van data specialist en Adwords campagne manager, tot een web designer en webbouwer. Handig toch?

Neem snel contact op voor een kop koffie en een goed gesprek.

Google Analytics tracking Portfolio

Voor de volgende klanten hebben wij al Google Analytics tracking ingesteld.

Realsupps
NOMI
Mendo
Dr. Feelgood

Hulp nodig met je Google Analytics tracking?