Fitnessworx

Fitnessworx

De uitdaging

Fitnessworx is een personal training studio gelegen in Purmerend, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Naast personal trainingen kun je bij Fitnessworx ook terecht voor semiprivate, smartgroup en sportspecifieke trainingen. Aan Whello de opdracht om deze personal training studio onder de aandacht te brengen.

Wat we hebben gedaan

Er zijn diverse Google AdWords campagnes opgezet, gericht op locatie als op specifieke zoekwoorden. Door deze camapgnes zijn er toppisities voor Fitnessworx bereikt, wat voor een betere vindbaarheid van de website heeft gezorgd. Daarnaast is er een branding campagne gestart, wat de naamsbekendheid een boost heeft gegeven. De Whello specialisten gingen nog een stapje verder door met behulp van remarketing, de websitebezoekers alsnog te overtuigen om een training in te plannen.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor Fitnessworx. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.