Multifast.nl

Uitdaging

Multifast is een groothandel voor bevestigingsmaterialen. Met verschillende A-merken alsook het eigen huismerk. Van purschuim tot schroeven, Multifast heeft een assortiment van duizenden producten. De webshop moest beter gevonden worden in de zoekmachines. Aan Whello de opdracht om de verschillende productcategorieën vindbaar te maken in Google.

Wat we hebben gedaan

De Whello specialisten zijn aan de slag gegaan met een zoekwoorden onderzoek. Bedrijven gebruiken vaak hun eigen vaktermen, terwijl de doelgroep soms op een andere manier zoekt. Na een technische analyse hebben we de website ook zoekmachine-vriendelijk gemaakt. Multifast scoort steeds beter op de verschillende producten. Daarnaast adverteren we ook in Google op relevante zoekwoorden. Multifast zet zich zo in de markt als dé groothandel voor professionals.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.