PerfectHousing.com

Perfect Housing is een verhuurmakelaar met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ze richten zich voornamelijk op expats, buitenlandse professionals in Nederland.

Uitdaging

Het uitgangspunt was het werven van zoveel mogelijk relevante (kwalitatieve) klanten, terwijl tegelijkertijd steeds effectiever moest worden omgegaan met het marketingbudget.

Wat we hebben gedaan

Voor Perfect Housing heeft Whello het gehele online marketing traject van A tot Z uitgevoerd. We zijn begonnen met het uitschrijven van een Online Marketing Strategie.

Google Adwords

Een zeer belangrijk kanaal voor Perfect Housing is Google Adwords, waarmee de internationale doelgroep het best te bereiken is. De advertenties zijn zowel internationaal, lokaal, Engels als Nederlands in te delen. De campagne is enorm uitgebreid met bijna 100.000 gerichte zoekwoorden. Door onze gerichte aanpak levert vrijwel elke zoekopdracht een relevante advertentie op.

Social Media

Bij een community driven doelgroep kan Social Media natuurlijk niet ontbreken. Door het opzetten van accounts op Social Media kanalen als Facebook, Twitter en LinkedIn kon naast het werven van een groot aantal nieuwe leads, ook aan reputatiemanagement, customer research en Zoekmachine Optimalisatie gedaan worden.

Nieuwe website

Onlangs hebben we na een lang voortraject de nieuwe Perfect Housing website gelanceerd. Whello heeft tijdens dit traject de wensen en doelen van de organisatie, in samenwerking met de IT’ers, vertaald naar een nieuwe website. Het doel was om zowel een betere gebruikerservaring als een Google-vriendelijke website te creëren. Oordeelt u zelf!

Zoekmachine optimalisatie

Door het verzorgen van een gedegen en Google vriendelijk online profiel, wordt de website van Perfect Housing steeds beter gevonden. Het werd zelfs beloond door Google met hogere posities ondanks de beruchte Panda en Pinguïn update die ervoor zorgde dat onnatuurlijke geoptimaliseerde websites bestraft werden. Door Online Partnerships af te sluiten en kwalitatieve links te vergaren wordt Perfect Housing nu gezien als een autoriteit online, en ontvangt het vele (gratis) website bezoekers.

Wij hebben het, voor Perfect Housing, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet de Perfect Housing website aan.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Perfect Housing hebben gedaan!

Wij hebben Perfect Housing geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Perfect Housing nu zelf aan de slag en verder groeien!

Onze tekstschrijver heeft voor unieke teksten gezorgd, die de doelgroep aanspreken, inspireren en activeren.

Wij hebben voor Perfect Housing linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben de vindbaarheid van Perfect Housing verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Perfect Housing kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

Wij hebben Perfect Housing geholpen met het inzetten van Email Marketing. Hoe wij dit hebben gedaan? Door het creëren van een strategie met professionele lay-outs, concrete en doelgerichte boodschappen. Het resultaat? Een toename in de klantenbinding.

Wij hebben Perfect Housing geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor Perfect Housing. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.