Perfect World (arcgames.com)

Online marketing voor de game industrie

Perfect World is een in de Verenigde Staten gebaseerde game ontwikkelaar. Voor de Europese vestiging in Amsterdam werd Whello gevraagd Google Adwords campagne op te zetten. Er was behoefte aan extra promotie voor verschillende game namen, zoals Star Trek Online. De campagnes moesten opgezet worden voor game liefhebbers in Duitsland, Frankrijk en Italië.

Wat we hebben gedaan

Onze Adwords specialisten zijn begonnen met een grondig zoekwoorden onderzoek in verschillende talen. Vervolgens is er een strakke campagne neergezet, gesegmenteerd op verschillende targeting criteria. Door alleen relevante zoekwoorden in te kopen, en voortdurend de advertenties te optimaliseren, werden de doelstellingen binnen 2 maanden bereikt. De betreffende games winnen snel aan populariteit!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.