Performance Marketing in Amsterdam

Benieuwd wie, wanneer en waar je advertentie ziet en of er een actie aan gekoppeld is? Dat kan! Performance marketing heeft de manier van adverteren voor bedrijven compleet veranderd. Waar vroeger attribution bijna onmogelijk was, is het vandaag de dag mogelijk om alles te meten, van bereik tot conversie ratio van een individuele advertentie. Belangrijkste bij een performance marketing campagne, is om te kijken wat werkt, campagne te optimaliseren en kansen zien. Wil jij ook een geoptimaliseerde campagne?

Performance Marketing Campagne bij Whello

Doelgroep onderzoek

Wie is je doelgroep en wie zijn je concurrenten?

Doelstelling bepalen

Wat wil je bereiken? Wat zijn je objectives en goals?

Selecteer je kanaal

Op basis van je strategie en doelstelling, bepaal je welke kanalen het beste zijn voor jouw campagne.

Implementatie + meten

Implementatie van de strategie en meten van de gegevens.

Voordelen performance campagne

Het opzetten van een performance marketing campagne heeft vele voordelen. Een daarvan is de transparantie van performance marketing. De diverse kanalen versterken elkaar en ook kun je resultanten zelf toekennen aan een specifiek kanaal. Meerdere kanalen helpen mee aan de conversie, waarbij je achteraf analyseert en optimaliseert.

Wanneer je een performance campagne goed insteekt, creëer je ook een kans voor affiliate marketing. Met affiliate marketing biedt je adverteerders de kans om met diverse publishers in contact te komen en geld te verdienen aan je performance campagne.

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring met strategie bepaling en het opzetten van performance marketing camapgnes. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van design tot adverteren op Facebook. We kennen de diverse kanalen goed en weten wat werkt voor jouw doelgroep en weten we met bewezen resultaten jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je bedrijf runnen.

Nasser Al Kamouchi

Online Marketing Strateeg

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello jouw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in

Performance Marketing Campagne Portfolio

Footy
BROADSTREET
Online Advertenteren voor Arend Auto
TradeIt
Mie-Lan Kok Estate Agency
Ziggo
Marineschepen.nl
FVB de Boer
Slotenmaker 24-7
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Online Advertenteren voor Multifast
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Bart Lukaszewicz
Amsterdamexcursies.nl
PR housing
Koentact
Tandarts Jordaan
Blue Umbrella
Online Advertenteren voor Booking XS
Plastic Whale