Principlerealestate.nl

Uitdaging

Principle Real Estate is de grootste verhuurmakelaar in de regio Amsterdam. Helaas zagen we dit niet terug in hun online zichtbaarheid. De website moest beter gevonden worden door met name huiseigenaren.

Wat we hebben gedaan

De Whello specialisten gingen voortvarend aan de slag en zette het marketing budget cross-mediaal in. Er werd een strategie uitgestippeld voor Facebook, Google vindbaarheid en Email marketing. Het resultaat is meer bezoekers, vanuit verschillende kanalen, en een toename van klantaanvragen. Principle Real Estate is nu, ook in het online medialandschap, de grootste verhuurmakelaar in Amsterdam!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben dit bedrijf geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Deze organisatie hebben wij geholpen met het inzetten van Email Marketing. Hoe wij dit hebben gedaan? Door het creëren van een strategie met professionele lay-outs, concrete en doelgerichte boodschappen. Het resultaat? Een toename in de klantbinding.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.