Flowently

Online marketing gericht op het taalbureau

Flowently is een taalbureau gevestigd in Amsterdam. Het unieke aan het bureau is dat geïnteresseerden op verschillende locaties, met verschillende mensen een taal kunnen leren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld Nederlands te leren tijdens een wandeling door de stad, het drinken van een koffie of via Skype.

Wat we hebben gedaan

Whello heeft de website geoptimaliseerd om conversies te vergroten. Daarnaast voeren wij Google Adwords, remarketing en social media campagnes uit. Ook geeft Whello SEO advies en is een linkbuilding traject ingezet, zodat de website vindbaar is in zoekmachines.

Uitgevoerde diensten

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Flowently geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Flowently hebben gedaan!

Wij hebben Flowently geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Flowently nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben voor Flowently linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben de vindbaarheid van Flowently verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Flowently kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor Flowently. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben Flowently geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.