Partner Pete

Online marketing voor de real estate branche

Partner Pete verzorgt kosteloos alle aansluitingen in een woning. Whello is benaderd om een Google Adwords campagne op te zetten, de vindbaarheid in Google te verbeteren en een nieuwe website te ontwikkelen.

Wat we hebben gedaan

We zijn gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website voor Partner Pete. De website is verrijkt met een ‘wizard’, waar bezoekers klikkenderwijs hun aanvraag kunnen maken. Dit heeft geleid tot een hogere conversiepercentage.

Vervolgens is er een strakke Adwords campagne neergezet door onze specialisten, gesegmenteerd op verschillende targeting methodes. Door alleen relevante zoekwoorden in te kopen, en voortdurend de advertenties te optimaliseren, werden de doelstellingen al snel behaald. Gedurende de campagne werd de vindbaarheid in Google verbeterd door een continu proces van zoekmachine optimalisatie door onze SEO-specialisten.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor Partner Pete, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Partner Pete geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben Partner Pete geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Partner Pete hebben gedaan!

Wij hebben Partner Pete geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Partner Pete nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben Partner Pete geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben de vindbaarheid van Partner Pete verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Partner Pete kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor Partner Pete. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben Partner Pete geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.