Stichting AFIP

Uitdaging: innovatie in de zorg

Stichting Atrial Fibrillation Innovation Platform (AFIP) is het co-creatie platform voor patiënten en onderzoekers op het gebied van de hartritmestoornis atriumfibrilleren (ook bekend als boezemfibrilleren). Via dit platform proberen de onderzoekers Prof. Dr. Bianca Brundel en Dr. Natasja de Groot innovatieve wetenschappelijke studies uit te voeren met de input (zowel inhoudelijk als financieel) van patiënten.

Wat we hebben gedaan

Samen met stichting AFIP hebben wij om de tafel gezeten om tot een goed concept te komen voor het co-creatie platform. Naast het aanbod van informatie, moest er ook een forum komen voor patiënten samen met een doneer functie voor onderzoeken. Na de bepaling van de strategie, zijn wij het concept gaan uitwerken. Het resultaat: een frisse website, met forum en doneer functies. Zowel gebruiksvriendelijk op desktop, mobiel én tablet.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor stichting AFIP, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij stichting AFIP geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben stichting AFIP geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Wij hebben stichting AFIP geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.