StudyLess.nl

StudyLess.nl, opgericht door Stuvia, biedt een natuurlijk voedingssupplement aan die je concentratie- en leervermogen een boost geeft. Ideaal voor studenten die snel afgeleid zijn tijdens het leren of geen concentratie kunnen vinden tijdens het maken van toetsen.

Website opzet en optimalisatie

Whello heeft de website van StudyLess opgezet met oog op een geoptimaliseerde SEO structuur. Dit zorgt ervoor dat StudyLess beter wordt gevonden door zoekmachines zoals Google. Daarnaast is focus gelegd op de snelheid van de website en de gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten.

Online campagne

Studenten verslinden uren op Facebook, Instagram en andere sociale media en vooral op mobiel. Hierdoor zijn online campagnes van groot belang om de juiste doelgroep op het juiste moment aan te spreken. Whello helpt bij het opzetten en uitvoeren van de online campagnes met het doel van StudyLess als uitgangspunt. Hallo conversies!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor StudyLess, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk en snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Wij hebben StudyLess geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor StudyLess hebben gedaan!

Wij hebben de vindbaarheid van StudyLess verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in, en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij StudyLess kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk ingezet!

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat StudyLess in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor StudyLess. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben StudyLess geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.