Tuf-Tuf.nl

Tuf-tuf.nl is de ideale webshop voor al je feestartikelen, piñata’s en traktaties. Met razendsnelle leveringstijden (voor 21:00 uur besteld = morgen in huis) brengen zij een feestje door heel het land. Gezien het ruime assortiment en de dynamische wereld van e-commerce, is het behalen van maximale ROI vrijwel altijd een uitdaging. Een uitdaging waar Whello graag bij helpt.

Conversie optimalisatie

Conversies zijn de leidraad voor webshops en zo ook voor Tuf-Tuf. Whello analyseert de webshop over de mogelijkheden om de customer journey vlekkeloos te laten verlopen, zodat de consument geen obstakels ondervindt tijdens het winkelen. Denk hierbij aan de snelheid van de webshop, de gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten en geoptimaliseerde posities van foto’s en teksten.

Zoekmachine optimalisatie

Aan de hand van zoekwoordenanalyses en SEO geoptimaliseerde producentpagina’s, zorgt Whello voor een optimale vindbaarheid van alle productenpagina’s van Tuf-Tuf. Zo zorgt het succesvol inzetten van long-tail zoekwoorden voor de gewenste zichtbaarheid.

Online campagnes

Whello zal voor Tuf-Tuf een aantal online campagnes opzetten die gericht zijn op de wensen en doelen van Tuf-Tuf. Het doel? Een maximale stijging in het aantal conversies en de daarbij behorende ROI. Hoe wij dit doen? Met Google Adwords campagnes die zijn gericht op geoptimaliseerde landingspagina’s en feestelijke social media campagnes waar bezoekers niet omheen kunnen.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Wij hebben dit bedrijf geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.