Van Aemstel Produkties
www.amsterdamexcursies.nl

Online marketing voor het daguitjes en recreatie bedrijf van Amsterdam

Van Aemstel Produkties (www.amsterdamexcursies.nl) verzorgt unieke uitjes in de binnenstad van Amsterdam. Ze hebben een vrolijke website met een uitgebreid aanbod leuke uitstapjes. De opdracht aan Whello om deze events onder de aandacht te brengen!

Wat we hebben gedaan

De Whello specialisten zijn voortvarend te werk gegaan met nieuwe Adwords campagnes. De campagne is zeer specifiek afgestemd op het aanbod. De bezoeker komt zo altijd terecht bij zijn uitstapje van voorkeur. Daarnaast is er veelvuldig gebruik gemaakt van Remarketing. Met remarketing proberen we websitebezoekers, middels advertenties en banners, alsnog te overtuigen tot een offerteaanvraag. Dit alles met het gewenste resultaat; het aantal aanvragen uit de website is aanzienlijk gestegen.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.