Vondelpark3

Het goede nóg beter maken

Vondelpark3 had al een goed vormgegeven en navigeerbare website. Door kleine aanpassingen op de website te maken, kon de conversie nog meer groeien. In combinatie met de AdWords campagne, staat de website op specifieke zoekwoorden nu op topposities in Google. De website is nu nog beter vindbaar als dé horecagelegenheid in hartje Amsterdam!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.