Business to Business Marketing bij Whello

Gemaakt om jouw bedrijf bij bedrijven te promoten

Steeds meer oriënteren bedrijven zich online. Kenmerkend voor B2B markt is de uitgebreide customer journey, van lead naar klant naar loyale klant. Binnen de Business to Business (B2B) markt hangen de beslissingen vaak niet af van één persoon. Naast decision makers is het daarom belangrijk om ook de influencers te kunnen overtuigen.

De uitdaging is ervoor zorgen dat je de juiste persoon binnen de organisatie overtuigd dat jij het beste product hebt of de beste dienst levert. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en dus is het zaak om met jouw online communicatie te laten zien wat je in huis hebt.

Benieuwd naar de beste strategieën? Whello helpt je graag bij het optimaliseren van je B2B marketing!

Conversie optimalisatie bij B2B websites

Wie bezoekt jouw website met welke verwachting? Waar zitten je knelpunten? Whello optimaliseert jouw website zodat je jouw doelgroep bereikt en ook de juiste verwachting schept voor je bezoeker. Laat met je website zien dat je over de juiste kennis en ervaring beschikt en creëer vertrouwen om je prospects te laten converteren.

Samen met jouw kennis over je product/dienst en onze Online Marketing expertise, gaan we aan de slag om de knelpunten aan te pakken en de top te bereiken. Wellicht verhoog je niet direct het aantal bezoekers, maar wel de bezoekerskwaliteit en dus bereik je de juiste doelgroep. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere conversie.

expat-marketing-website
International Adwords

Vindbaarheid in Google

Laat zien dat jij alle kennis en ervaring in huis hebt om de klant optimaal te helpen. Whello is een expert in SEO optimalisatie van B2B websites. Met een systematische aanpak zorgen we ervoor dat je op bedrijfsrelevante zoekwoorden hoog scoort in Google, voor elke fase van het beslissingsproces.

targeting

Remarketing

Wil je top-of-mind blijven bij je bezoekers? Whello heeft ruime ervaring in het opzetten en beheren van remarketing campagnes, waardoor prospects jou blijven onthouden.

conversie-specialist

B2B teksten laten schrijven

Whello beschikt over een netwerk aan copywriters met schrijfervaringen van verschillende branches. Zo weet je zeker dat jouw teksten professioneel geschreven worden in de taal van je doelgroep.

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring op het gebied van B2B Marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot SEO optimalisatie. We lopen voorop in de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je bedrijf runnen.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Onze business to business marketing cases

Lees hoe deze bedrijven in deze branche online succesvol werden met de hulp van Whello.

De opname app
Quantmania
MKB Amsterdam
JUSTIN
Monidee
DesignBro
Nederlands Congres Bureau
Antenna Group
Partner Pete
CareersinEurope
3dprimeur
WECREATE

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.