Event Marketing bij Whello

Gemaakt om jouw event te promoten

Bij event marketing is snelheid van belang. Het belangrijkste doel is om zo snel mogelijk break-even te draaien en daarna zoveel mogelijk winst te maken met je event. Je wilt natuurlijk niet dat de laatste week van de kaartverkoop het lot van je event bepaalt.

Een event is een gebeurtenis en een impactvol moment. Een event, of het nu jaarlijks terugkerend is of een productlancering, is zeker een hoogtepunt voor je bedrijf. Je hebt maar één kans, het moet dus in één keer goed gaan.

Elk event vereist een andere aanpak. Whello weet hoe je de online marketingmix optimaal kunt inzetten om je event op de kaart te zetten!

Vindbaarheid in Google

Een event draagt bij aan de reputatie maar ook aan de conversies van je bedrijf. Het is daarom niet gek dat veel bedrijven diverse client-events organiseren of groots uitpakken bij een productlancering.

Alleen een event organiseren is niet genoeg. Deze moet natuurlijk ook online vindbaar zijn. Samen met jou gaan wij een marketing strategie opzetten zodat we weten welke kanalen we moeten gebruiken om je doelgroep te bereiken. Elk event is anders en vereist een andere marketing strategie. Optimaliseer je website voor je doelgroep en zet zaken als structured data in, met als doel meer inschrijvingen of zoveel mogelijk kaarten verkopen. Door onze ruime ervaring in deze branche weten wij wat wel en wat niet werkt.

Event marketing
International Adwords

Zakelijk evenement promoten

Wil je graag een grotere loyaliteit creëren bij je relaties? Het organiseren van een zakelijk event kan daarbij een strategische keuze zijn om van je klanten en relaties ook ambassadeurs van je bedrijf te maken. Betrek je relaties bij je bedrijf en zorg ervoor dat je een beleving creëert. Online vindbaarheid versterkt daarnaast ook je live event. Hierbij is het erg belangrijk om van te voren je doel vast te stellen en te zorgen dat je zakelijk event deel uitmaakt van een grotere boodschap. Whello helpt je bij het opzetten van de juiste marketing strategie voor jouw zakelijk event.

targeting

Congres online promoten

Het organiseren van een congres dat past bij de ambities van je bedrijf, dat is je doel. Het is de kunst het congres te implementeren in de gehele marketingstrategie. Een goede website die ook goed gevonden wordt is hierbij een must. Geef voldoende inhoudelijke informatie op je congres website, maar zorg ervoor dat je bezoeker wel op je website blijft en de gewenste actie uitvoert. Gebruik de juiste keywords om door zowel door je doelgroep als door Google gevonden te worden.

Productlancering promoten

Productlancering promoten

Een productlancering is een echte boost voor je bedrijf. De truc is om iedereen voor de lancering op de hoogte te stellen en een kettingreactie te veroorzaken in de markt. Bij de marketing van een productlancering is niet alleen de opstartfase belangrijk, maar ook de daadwerkelijke productlancering en fase na de lancering. Bouw de spanning goed op en zorg voor een knallend effect tijdens de lancering. Vergeet niet om remarketing toe te passen om ook de twijfelende mensen over de streep te trekken en te overtuigen van je product of dienst.

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring op het gebied van event marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot SEO optimalisatie. We lopen voorop in de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je event tot een succes maken.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Onze evenementen marketing cases

Lees hoe deze bedrijven in deze branche online succesvol werden met de hulp van Whello.

MKB Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam Fashion Academy
Verpleegkundigecongressen
Nederlands Congres Bureau

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.