Mode marketing

Gemaakt om jouw modebedrijf te promoten

Steeds vaker worden mode en lifestyle artikelen online gekocht. Volgens het CBS is zelfs de helft van de internetgebruikers een zogenoemde ‘frequent shopper’ waarbij mode op de eerste plek staat van meest gekochte producten online. Genoeg reden om online actief te zijn! Hierbij is het bereiken van de juiste bezoekers belangrijk. Tegelijkertijd moet dezelfde bezoeker worden verleid tot een aankoop. Whello helpt jou graag van concept tot strategie en van campagne management tot SEO optimalisatie om jouw modebedrijf online te laten schitteren.

Mode marketing en social media

Social media is niet meer weg te denken uit de modewereld. Het is de ideale manier om de nieuwste modetrends te presenteren aan je doelgroep. Social media biedt diverse mogelijkheden om organisch of betaald het bereik te vergroten en omzet te realiseren. Aankopen worden namelijk steeds vaker direct online via een smartphone gedaan. Met community management en campagnes spreek je jouw potentiële klanten aan en verander je ze in loyale klanten. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte social media strategie om zo je doelgroep te informeren op het juiste moment via het juiste online kanaal.

Zoekmachine optimalisatie modemerken

Jouw website in de top van de organische zoekresultaten van Google betekent meer awareness en een grotere klantenbereik voor jouw modebedrijf. We kunnen ervoor zorgen dat je webshop vindbaar wordt op alle relevante kledingcategorieën, merken en producten. Zo wordt je niet op enkele maar op tientallen tot wel honderden zoekwoorden gevonden!

Verhoog herhaalaankopen met remarketing

Bereik mensen die op een eerder moment je website hebben bezocht, en bijvoorbeeld reeds schoenen hebben gekocht maar nog geen bijpassende riem. Door ze vervolgens via remarketing te adviseren zorg je voor meer herhaalaankopen. Remarketing zorgt gemiddeld voor 10-30% groei in conversies! Blijf top-of-mind en bied ook opnieuw het bekeken product aan op een laagdrempelige manier.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de modemarketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiel-vriendelijke sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je modelabel of fashion webshop runnen.

Onze mode cases

Lees hoe deze mode-ondernemingen online succesvol werden.

NOMI
Zense Sportswear
Amsterdam Fashion Academy
NoLabel.nl
Stieglitz
Folta

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.