Non-profit Marketing bij Whello

Gemaakt om jouw organisatie te promoten

Non-profit organisaties zetten zich in voor een betere wereld en zijn opzoek naar mensen die zich daar ook voor willen inzetten. Steun van donateurs is daarbij essentieel. Ook in de non-profit branche bezoekt men tegenwoordig eerst de website om een beter beeld te krijgen van de organisatie, alvorens er een donatie wordt gedaan. Het is daarom extra belangrijk om online zichtbaar en actief te zijn in elke fase van het beslissingsproces om zo meer donateurs te werven.

Benieuwd naar de beste strategie voor jouw non-profit organisatie? Whello helpt je graag bij het opzetten en optimaliseren van je online marketingstrategie!

Non-profit website

Wat heeft een goed doel nodig om hun dromen waar te maken en hoe verbind je mensen aan je doel? Een overzichtelijke website als basis van al je activiteiten. Je website is je visitekaartje, extra belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je website er goed uitziet en de bezoeker overtuigd. Deel je ambities en ervaringen en creëer zo vertrouwen bij je doelgroep.

Social Media in de non-profit branche

Benieuwd hoe je Social Media kunt inzetten ter ondersteuning van de organisatiedoelstellingen? Whello helpt je! Met een gepersonaliseerde Social Media strategie voor jouw organisatie, zorgen wij voor een groter bereik en een hogere ”engagement”, met als doel je organisatie meer in de schijnwerpers te zetten, donateurs te werven of meer vrijwilligers aan te spreken.

Social media is hét kanaal om jouw idealen te delen. Bereik de juiste doelgroep, deel op het juiste moment het juiste bericht en zorg voor een hogere conversie.

Little girl holding the earth in her hands. Earth day. Green concept

Vindbaarheid in Google

Een mooie website is één ding, maar deze moet ook gevonden worden. Whello is een expert in SEO-optimalisatie en zorgt er graag voor dat jouw organisatie de doelgroep bereikt. Scoor hoog in Google op relevante zoekwoorden, deel je organisatiedoelstellingen en maak mensen enthousiast om zich aan te sluiten.

Google Adwords met Google Grants

Uiteraard wil je het maximale uit je marketingcampagnes halen, echter heb je hiervoor een beperkt budget beschikbaar vanuit de organisatie. Gelukkig helpt Google non-profit organisatie een handje door middel van een Google Grant. Met een gratis mediabudget is het mogelijk Adwords campagnes te draaien en je doelgroep aan te spreken. Interessant toch? Whello is op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden voor een non-profit organisatie binnen Adwords.

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring op het gebied van non-profit marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot SEO-optimalisatie. We lopen voorop in de ontwikkelingen met het draaien van Google Adwords campagnes en social media campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je organisatie runnen.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Onze non-profit marketing cases

Lees hoe deze organisaties in deze branche online succesvol werden met de hulp van Whello.

War Child
Voedselbank Utrecht
Serve the City
Plastic Whale
Stichting AFIP

Contactformulier

Iedere non-profit organisatie is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere non-profit organisatie is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.