Marketing voor het Onderwijs

Gemaakt om jouw onderwijsinstelling te promoten!

Wil je graag meer studenten aan je school of opleiding binden? Online marketing is essentieel bij het werven van nieuwe studenten. Denk bijvoorbeeld aan bezoekers voor events als een open dag. Whello helpt graag bij het opstellen van een marketingplan om op te vallen tussen alle soorten onderwijsinstellingen. Zichtbaar zijn voor jouw doelgroep op het juiste moment. Dat is waar het om gaat.

onderwijs-marketing

Onderwijs en social media

Met de dreigende krimp van scholieren, wordt het steeds belangrijker voor onderwijsinstellingen om zich te richten op het werven van nieuwe leerlingen. Daarnaast zijn ouders ook steeds kritischer geworden over de keuze welke onderwijsinstelling het beste past bij hun kind. Scholen staan niet stil en spelen steeds meer in op deze trend.

Social Media is het ideale platform voor scholen om zich te profileren aan de doelgroep. Zowel de ouders als de kinderen zijn eenvoudig te bereiken via social media. Whello heeft ervaring met bereiken van beide doelgroepen. Door het inzetten van Social Media kun je ervoor zorgen dat het storm gaat lopen op je eerst volgende open dag! Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je doelgroep te informeren op het juiste moment via het juiste online kanaal.

Zoekmachine optimalisatie voor scholen

Leerlingen en ouders zoeken informatie over de diverse onderwijsinstellingen online op. Je onderwijsinstelling moet dan wel vindbaar zijn. Whello zorgt ervoor dat je website gevonden wordt en up-to-date blijft. Door website optimalisatie en linkbuilding zorg je ervoor dat je doelgroep je online kan vinden. Als je vervolgens gevonden wordt, zorgen we ervoor dat je website de informatie verschaft waar ze naar opzoek zijn.

Verhoog het aantal inschrijvingen door remarketing

Bereik mensen die op een eerder moment je website hebben bezocht en bijvoorbeeld reeds interesse hebben getoond in de eerstvolgende open dag. Door ze vervolgens via remarketing banners opnieuw te benaderen, zorg je ervoor dat mensen je website nogmaals bezoeken. Remarketing zorgt gemiddeld voor 10-30% groei in aanmeldingen! Blijf top-of-mind en zet je onderwijsinstelling op een laag drempelige manier steeds opnieuw in the picture!

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in marketing voor scholen. Of het nou gaat om een MBO, particuliere vakschool of een talenschool, wij hebben de specialisten die jou verder kunnen helpen. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en remarketing campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Ervaring is de beste leermeester; Bekijk onze cases!

Onze onderwijs cases

Lees hoe deze onderwijsinstellingen online succesvol werden.

Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam Fashion Academy
Flowently
StudyLess

Contactformulier

Iedere organisatie is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere organisatie is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.