Video marketing in Amsterdam

Binnen de marketing is video essentieel geworden en met de tijd wordt het steeds essentiëler. Ben je op zoek naar een manier om de aandacht van je (potentiële) klant te winnen en wil je daarbij dat je boodschap sterk overkomt? Door de juiste inzet van video’s is dit mogelijk. Dit vergt verschillende strategieën die uitdagend kunnen zijn. Whello helpt je hier graag bij verder.

De voordelen van video marketing op een rijtje

Sterke communicatie

Krachtige video’s zeggen meer dan alleen een statische afbeelding of tekst. Grijp de aandacht van je doelgroep en overtuig.

Langdurig profijt

Video’s zijn meerdere keren in te zetten. Niet alleen op jouw sociale media kanalen, maar ook op de website van jouw organisatie.

Meer engagement

Sterke video’s grijpen meer aandacht van je bezoeker en roepen meer actie op dan teksten. Verhoog de betrokkenheid van je doelgroep.

Betere vindbaarheid

Zoekmachines waarderen content die boeien en binden. Door inzet van video’s verhoog je de SEO waarde, en daarmee de vindbaarheid, van jouw website.

Video marketing bij Whello

Bij Whello hebben wij ruime ervaring op het gebied van video. Naast de ontwikkeling van bedrijfsvideo’s, produceren wij ook video’s die gericht zijn op het overbrengen van specifieke berichten op sociale media. Bij Whello helpen wij jou video marketing opzetten aan de hand van de volgende stappen:

 • Bepalen van je boodschap

  Samen met jou bepalen wij welke boodschap overgebracht dient te worden en aan wie. Boodschappen kunnen erg verschillen. Zo kan een bericht bijvoorbeeld informatief of gericht op entertainment zijn

 • Doelgroep analyse

  Verder analyseren wij waar je doelgroep actief is en welke kanalen potentie hebben om jouw potentiële doelgroep te bereiken.

 • Video productie op basis van kanalen

  Wij produceren video’s die aansluiten bij jouw branding en bij de geselecteerde kanalen. Voorbeelden van kanalen zijn bijvoorbeeld YouTube, Vine, Facebook, Instagram en Snapchat. Elk kanaal vergt een andere video strategie.

 • Distributie

  Een video ontwikkelen is één ding, maar er voor zorgen dat de video bekeken wordt is een vak apart. Door onze SEO kennis zorgen wij ervoor dat jouw video organisch gevonden wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je video extra geboost wordt door deze te promoten op jouw gewenste kanalen.

Joep

Video & 3D-animator

Waarom voor Whello kiezen voor je video marketing?


Wij bedienen meerdere organisaties, groot en klein. Met Whello heb je een video specialist om de hoek en kunnen we op verzoek op locatie het concept met je bespreken. Kiezen voor Whello betekent:

 • Ervaren videoproducers, zowel animatie’s als camerawerk.
 • We produceren niet alleen je video, maar zorgen ook dat deze online gezien wordt door je doelgroep.
 • Het Whello team bestaat, naast verschillende video editors, uit online marketing specialisten.
 • De perfecte combinatie voor creatie en campagne.


Neem snel contact met ons op om ideeën uit te wisselen!

Whello, jouw full-service videomarketing bureau in Amsterdam

Onze content marketeers zijn gek op marktonderzoek, kruipen in de huid van jouw doelgroep en geven je een geweldig inzicht in alles wat jouw doelgroep bezig houdt en doet. Hoe we dat doen? Door continue de vraag ‘Why’ te stellen. Met content marketing zorgen wij ervoor dat jouw content je doelgroep boeit en bindt.

Onze overige content marketing diensten:

Onze video marketing projecten

Marineschepen.nl
Footy
Show Creative Studio
Geldrop Duurzaam
Flowently
Principle Vastgoed
Crindel
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Momondo
Rooming
Online Advertenteren voor Arend Auto
MKB Amsterdam
Website Design voor IdeaalCatering
Website Design voor Lot Sixty One Coffee Roasters

Contactformulier

Hey, ik ben geïnteresseerd in