Online marketing voor advocaten

Sinds 1989 mogen advocaten zichzelf promoten. Steeds vaker zetten advocaten online marketing in. Voor veel van deze advocaten verloopt het eerste contact met cliënten via online marketing. Cliënten stellen regelmatig vragen via zoekmachines of op social media. Advocaten die online zichtbaar en actief zijn pakken de kansen om hierop in te spelen. Heb jij al een succesvolle online marketing strategie? Lees snel verder hoe Whello jouw online succes kan optimaliseren.

Website voor advocaten laten maken

Wil je een website laten maken of je huidige website optimaliseren voor de advocaten markt? Samen met jou zetten wij een strategie op om je cliënten efficiënt te bedienen. Wij zetten de basis neer waar jouw doelgroep niet omheen kan. Onze websites worden Google-vriendelijk gebouwd en scoren goed in de zoekmachines.

Adwords campagne voor jouw advocatenwebsite

Bereik je doelgroep middels een gerichte Google Adwords campagne om je advocaten diensten te promoten. Bij Whello weten wij hoe jij de juiste bezoekers aantrekt die zorgen voor een verhoging van het aantal zaak aanmeldingen.

expat-marketing-website
Social Media bureau Amsterdam

Social media strategie voor advocaten

De kans is sterk aanwezig dat jouw (potentiële) cliënten erg actief zijn op social media platforms, zoals Facebook en LinkedIn. Vragen worden online gesteld en ook worden er reviews gelezen. Is jouw strategie hier al op geoptimaliseerd? Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je doelgroep te boeien en te binden.

seo-copywriting

SEO copywriting

Bloggen geeft jou als advocaat de ultieme kans om je online op de kaart te zetten. Door middel van blogs is het mogelijk antwoord te geven op vragen van (potentiële) clienten. Whello is ervaren in het opzetten van een content strategie die op jou is afgestemd. Geen tijd om je blogs zelf te schrijven? Geen probleem: wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van Google-geoptimaliseerde teksten voor advocaten.

bedrijffilms-laten-maken

Videomarketing (achter de schermen)

Een andere manier om je doelgroep te binden is videomarketing. Geef je doelgroep eens een kijkje achter de schermen van de advocatenwereld. Of laat een cliënt aan het woord in een testimonial video. Whello stelt een perfecte strategie voor je op, gericht op jouw doelgroep.

Online marketing Case: advocaat Bart Lukaszewicz

De uitdaging bij deze auteursrecht advocaat lag hem in het uitvoeren van een sterke zoekwoordenanalyse. Het intellectueel eigendom is een relatief weinig gezocht gebied waarin veel concurrentie aanwezig is. Met een Google AdWords campagne zijn er topposities bij specifieke zoekwoorden bereikt, wat voor een betere vindbaarheid van de website zorgt. Potentiële cliënten vonden daardoor eenvoudig hun weg naar Bart Lukaszewicz. Lees meer…

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de advocatenbranche. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voor op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je advocatenbureau runnen.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.