Real estate marketing

Gemaakt om jouw real estate onderneming te promoten

Van de real estate bedrijven is 70% actief op het gebied van online marketing. Een logische keuze aangezien 92% van de huizenkopers hun huizenjacht begint op internet. Van de huizenkopers maakt 61% gebruik van social media netwerken. Het is daarom van belang om als real estate onderneming online actief te zijn. Benieuwd hoe Whello jou hierbij kan helpen?

hands-woman-laptop-notebook

Real estate marketing strategie

Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte online strategie om je doelgroep te boeien en te binden.

Social media in de real estate branche

Het is voor de makelaar essentieel om een persoonlijke band op te bouwen met de klant en vertrouwen te wekken. Whello zorgt ervoor dat jij je gewenste publiek benadert: ook op social media.

Video marketing

Het inzetten van een 360 Virtual Tour in real estate marketing kan de ervaring van de potentiële koper verbeteren. Via dit kanaal is de makelaar in staat om te informeren en te begeleiden. Daarnaast kan het vertrouwen worden gewekt aan de hand van foto’s en videomateriaal.

Jouw real estate doelgroep bereiken

Online zichtbaarheid creëren is essentieel. Bereik je doelgroep online met gerichte en effectieve SEO en Adwords campagnes door Whello.

email-marketing-proces
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de real estate branche. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je real estate onderneming runnen.

Onze real estate cases

Lees hoe deze real estate ondernemingen succesvol werden.

Partner Pete
Zoekmachine Marketing voor De Beheer Compagnie
Online Advertenteren voor Rooming
Online Adverteren voor Principle Vastgoed
Online Advertenteren voor Booking XS
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Online Advertenteren voor Perfect Housing

Vraag offerte aan

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in

Vraag offerte aan

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in