Vastgoedmarketing

Gemaakt om jouw vastgoed onderneming te promoten

Een sterke online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar in de vastgoedwereld.  Zo beginnen 92% van de huizenkopers een huizenjacht online.  En maar liefst 61% van de huizenkopers maakt gebruik van zijn of haar social media netwerk. Het is daarom van belang om als vastgoed onderneming online actief te zijn. Benieuwd hoe Whello jou hierbij kan helpen?

hands-woman-laptop-notebook

Makelaar marketing strategie

De makelaars branche kenmerkt zich door een tweezijdige doelgroep: Enerzijds de huiseigenaar of projectontwikkelaars, en anderzijds de huizenkopers of huurders. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte online strategie om je doelgroep te boeien en te binden.

Social media in de real estate branche

Het is voor de makelaar of vastgoedbedrijf essentieel om een persoonlijke band op te bouwen met de klant en vertrouwen te wekken. Whello zorgt ervoor dat jij je gewenste publiek benadert: ook op social media.

Video marketing

Het inzetten van een 360 Virtual Tour in real estate marketing kan de ervaring van de potentiële koper of huurder verbeteren. Via dit middel is de makelaar of projectontwikkelaar in staat om te informeren en te begeleiden. Daarnaast kan het vertrouwen worden gewekt aan de hand van foto’s en videomateriaal.

Doelgroep bereiken met campagnes

Online zichtbaarheid creëren is essentieel. Bereik je doelgroep online met gerichte en effectieve SEO en Adwords campagnes door Whello. Wij hanteren een bewezen aanpak, waarin we jou optimale zichtbaarheid garanderen binnen Google.

bedrijffilms-tips
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de real estate branche. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je real estate onderneming runnen.

Onze real estate cases

Lees hoe deze real estate ondernemingen succesvol werden.

Online Advertenteren voor Booking XS
Principle Vastgoed
Rooming
Online Advertenteren voor Perfect Housing
Zoekmachine Marketing voor Fi.nl
Mie-Lan Kok Estate Agency

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.