Recruitment marketing

Vind en werf efficiënt de juiste kandidaten

Online marketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaten. Onderzoek toont aan dat steeds meer kandidaten online worden getriggerd, voordat ze solliciteren op een baan. Geschikte kandidaten vinden doe je online! Het is van belang om een online marketing strategie te hanteren, waarmee je elke keer de juiste kandidaten aantrekt. Benieuwd wat Whello voor jou kan betekenen?

Videomarketing werkt

Kandidaten vinden door middel van videocontent is een bewezen concept. Door een video ben jij als organisatie of uitzendbureau in staat om een gewenst beeld en gevoel over te brengen bij de doelgroep. Bij Whello weten wij hoe dit werkt.

Mobile marketing is beslissend

In slechts drie jaar tijd is het zoekvolume met de mobiele telefoon op recruitment gestegen met 65%. De mobiele telefoon wordt vaak gebruikt om te oriënteren op vacatures en potentiële werkgevers. Toch wordt solliciteren op een mobiel vaak onnodig lastig gemaakt. Met onze expertise ontvang jij binnen no-time meer sollicitaties via smartphones.

Social media voor jouw recruitment

Social media is het kanaal bij uitstek om ‘latente’ kandidaten te vinden. Social media biedt meer mogelijkheden tot interactie en informatieverschaffing met de gewenste doelgroep. De boodschap verschilt per social media kanaal. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte social media strategie om zo de juiste kandidaten te boeien en te binden.

Jouw online marketing strategie

Wij hebben veel succes (lees; kandidaten werven) met het inzetten van leuke interactieve testjes. Met behulp van een persoonlijkheidstest of interessetest kan je snel de gewenste kandidaten binnenhalen. Benieuwd naar een strategie die écht bij je organisatie en doelgroep past? Whello helpt je graag verder!

whello-eigenschappen-online-marketing-bureau
Nasser al Kamouchi

Recruitment marketing specialist

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de recruitment marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je organisatie runnen.

Onze recruitment marketing cases

Lees hoe deze organisaties succesvol kandidaten werven

JUSTIN
Bring at work
Antenna Group
CareersinEurope

Contactformulier

Iedere onderneming heeft zijn eigen uitdagingen om de juiste kandidaten te vinden. Daarom analyseren wij bij Whello jouw organisatie en doelgroep eerst. Een goede online zichtbaarheid in het oriëntatie proces van werkzoekende is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming heeft zijn eigen uitdagingen om de juiste kandidaten te vinden. Daarom analyseren wij bij Whello jouw organisatie en doelgroep eerst. Een goede online zichtbaarheid in het oriëntatie proces van werkzoekende is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.