Online marketing voor recruitmentbureaus

Gemaakt om jouw recruitmentbureau te promoten

Recruitment wordt steeds populairder in de wereld van online marketing. Onderzoek toont aan dat dit wordt ondersteund door een toenemend zoekvolume naar vacatures en banen in Google en Social Media. Geschikte kandidaten en opdrachtgevers vinden doe je online! Het is van belang om een goede online marketing strategie te hanteren, met een constante optimalisatie. Benieuwd wat Whello voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

whello-eigenschappen-online-marketing-bureau

Mobiele marketing voor recruitmentbureaus

In slechts drie jaar tijd is het zoekvolume met de mobiele telefoon op recruitment gestegen met 65%. De mobiele telefoon wordt vaak gebruikt om te oriënteren op vacatures en potentiële werkgevers.

Video marketing

Een vacature uitzetten door middel van videocontent is een interessante trigger. Door een video is een uitzendbureau in staat om een gewenst beeld en gevoel over te brengen aan de doelgroep. Bij Whello weten wij hoe dit werkt.

Social media voor jouw recruitmentbureau

Social media is het kanaal bij uitstek om geschikte kandidaten te vinden. Social media biedt meer mogelijkheden tot interactie en informatieverschaffing met de gewenste doelgroep. Het opleidingsniveau verschilt per social media kanaal. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte social media strategie om zo je doelgroep te boeien en te binden.

Jouw online marketing strategie

Een online preselectie vooraf met behulp van een persoonlijkheidstest of intelligentietest kan de gewenste kandidaten opleveren. Benieuwd naar een strategie die écht bij je recruitment organisatie en doelgroep past? Whello helpt je graag verder!

Whello-tips-conversie-optimaliseren
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de recruitment marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je uitzendbureau runnen.

Onze uitzendbureau cases

Lees hoe deze uitzendbureaus online succesvol werden.

JUSTIN
Bring at work
Antenna Group
CareersinEurope

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Hey, ik ben geïnteresseerd in