Antenna

Online marketing voor een uitzendbureau

Antenna is een professioneel en persoonlijk uitzendbureau met meerdere vestigingen in Nederland. Op het gebied van online marketing is Whello ingeschakeld door Antenna om een Adwords campagne op te zetten, om te adverteren op Facebook en de vindbaarheid in Google te verbeteren.

Wat we hebben gedaan

Onze Adwords specialisten zijn begonnen met een grondig zoekwoorden onderzoek. Vervolgens is er een strakke campagne neergezet en gesegmenteerd op verschillende targeting criteria. Dit is bereikt door alleen relevante zoekwoorden in te kopen en voortdurend de advertenties te optimaliseren. Gedurende de Adwords campagne is er ook geadverteerd op Facebook voor Antenna. De zoekmachine optimalisatie is verbeterd door middel van linkbuilden. Antenna heeft hierdoor aantoonbaar een betere vindbaarheid in Google bereikt.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben dit bedrijf geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Goede teksten schrijven voor zowel de klant als Google; dat is een vak apart. Voor Antenna heeft onze copywriter klinkklare teksten geschreven tot tevredenheid van de opdrachtgever.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.