Personal trainer marketing

Gemaakt om jouw als personal trainer te promoten

De laatste jaren is de Personal Training branche enorm gegroeid. Een van de manieren om je te onderscheiden is door een online marketing strategie. Door de trainingen die je in de ochtend en in de avonden geeft blijft er weinig tijd over voor de strategie online. Heb jij al een strategie voor je online presence? Of wil je dit liever uitbesteden aan specialisten? Whello ondersteunt jou in alle drukte zodat jij je kunt richten op het geven van trainingen en je klanten tevreden houden.

Personal trainer marketing

Website voor Personal Trainers

Is jouw website onderscheidend genoeg ten opzichte van andere websites van personal trainers? Wij analyseren graag jouw huidige website en kijken naar optimalisatiemogelijkheden. Wij kijken niet alleen naar de looks, maar ook of de website organisch zal gaan scoren in Google en jij waarschijnlijk net zo snel als een fast twitch vezel bovenaan in google staat.

Adwords campagne voor jouw Personal Trainer website

Wanneer je gaat investeren in AdWords Campagnes, wil je natuurlijk wel dat deze campagnes rendabel zijn. Niets zo vervelend als je zuurverdiende euro’s weggooien aan advertenties die niet werken. Whello heeft ruimschootse ervaring in het opzetten, optimaliseren en beheren van AdWords campagnes. Onze specialisten zetten alles op alles om het maximale uit jouw budget te halen.

Social media strategie voor Personal Trainers

Het is algemeen bekend dat sportievelingen en dus jouw (potentiële) klanten, erg actief zijn op social media. Selfies maken in de sportschool en deze posten met de nodige hashtags op Facebook en Instagram hoort hier uiteraard bij. Het delen van jouw expertise in een origineel jasje of een 5 sterren review kan een enorme boost geven in nieuwe aanmeldingen. Heb jij al een goede Social Media strategie? Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je doelgroep te boeien en te binden.

Videomarketing

Hoe gaat zo’n personal trainer sessie nou in z’n werk? Geef je potentiële leden de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen bij jouw manier van trainen.Ook een wekelijkse tip over voeding, trainen of coachen is een geweldige manier om beter zichtbaar te zijn voor mensen die nog niet zeker zijn om bij jou aan te sluiten en je huidige klanten aan je te binden. Whello stelt een perfecte strategie voor je op, gericht op jouw toekomstige leden en persoonlijke wensen.

Social media

Online marketing Case: Fitnessworx

Fitnessworx is een personal training studio gelegen in Purmerend, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Naast personal trainingen kun je bij Fitnessworx ook terecht voor semiprivate, smartgroup en sportspecifieke trainingen. Aan Whello de opdracht om deze personal training studio onder de aandacht te brengen. Lees meer..

Fabian Immers

Sport Marketeer

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in personal trainer marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiel-vriendelijke sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je klanten personal training geven. Dat is nog eens teamwork!

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.