Sportschool marketing

Meer leden door onze campagnes

Wil jij meer inschrijvingen voor je fitnessschool en vind je het belangrijk om betrokken te zijn bij het opzetten van de campagnes? Whello helpt graag! Onze sportieve en ervaren specialisten zoeken naar kansen in de sportwereld. Geen plug and play concepten, maar een op maat gemaakte strategie die volledig past in de stijl van jouw sportschool.

Sportschool marketing

Social media strategie voor jouw sportschool

Het is belangrijk om op de platforms actief te zijn, waar ook je doelgroep actief is. Een goede en mooie website alleen, is helaas in deze competitieve markt niet genoeg om jouw sportschool op de kaart te zetten. ‘Spread the word’ en wordt actief op social media platforms als Facebook en Instagram, net als je doelgroep. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte fitness marketing strategie om zo je doelgroep nog effectiever te bereiken en ze te enthousiasmeren voor jouw sportschool.

Adwords campagne voor jouw sportschool

Net zoals een barbell onmisbaar is in een sportschool, is het inzetten van AdWords een must om jouw online zichtbaarheid een boost te geven. Met onze specialisten hebben hard getraind en zijn helemaal in vorm zijn om jouw campagnes te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat we altijd up-to-date zijn over de prestaties van jouw Adwords campagne. 

Whello-tips-conversie-optimaliseren
Fabian Immers

Sport Marketeer

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in sportschool marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van website ontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiel-vriendelijke sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je sportschool runnen. Dat is nog eens teamwork!

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.