Yoga marketing

Gemaakt om jouw yoga studio te promoten

Yoga is tegenwoordig helemaal hot en happening. Online wordt er dan ook vaak gezocht naar de beste en leukste yoga studio in de buurt. Deze zoekende mensen horen natuurlijk op jouw naam te klikken. Geef jij op dit moment yogales en wil je je lessen een boost geven met nieuwe leden? Of heb je al een strategie maar denk je dat dit nog beter en efficiënter kan? Dan ondersteunt Whello jou graag in deze uitdaging! Ook al doen wij niet aan yoga, we zijn heel flexibel.

Yoga website

Website voor Yoga studio’s

Je website is hét visiteplaatje voor je yoga studio. Des te belangrijk om hier meteen de juiste sfeer te laten zien. Maar een mooie en goede website is één ding, deze dient natuurlijk ook gevonden te worden online. Wij analyseren graag jouw huidige website om deze vervolgens te optimaliseren, zodat niemand er meer omheen kan, ook niet de allerlenigste onder ons.

Social media strategie voor Yoga Instructeurs

Veel van je klanten hashtaggen natuurlijk #namaste en  #yogaeverywhere. Een uitgesproken kans om telkens terug te komen met je bedrijf tijdens het scrollen op social media. Is jouw strategie hier al op geoptimaliseerd? Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakt plan om zo je doelgroep te boeien en te binden.

Adwords campagne voor jouw Yogalessen

Optimalisatie om organisch beter gevonden te worden, is niet de enige manier om meer yogafans aan je studio te binden. Ook het draaien van Adwords campagnes is een goede zet om meer leden te werven. Whello zet volledige campagnes op en ontzorgt je in het optimaliseren van je online marketing. Zo halen wij het maximale uit jouw budget en kun jij meer mensen laten ontspannen met bijvoorbeeld de Balasana oefening.

Yoga
Fabian Immers

Sport Marketeer

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in Yoga marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten om jouw yogaschool een online boast te geven. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook en Instagram, we lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiel-vriendelijke sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je yoga studio runnen. Dat is nog eens ontspannen!

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.