Zorgmarketing

Gemaakt om jouw zorgorganisatie te promoten

Marketing neemt een steeds belangrijkere rol in de zorg. Zo zijn er steeds meer ziekenhuizen en andere zorginstanties die de noodzaak van marketing en branding inzien. Denk hierbij aan het St. Elizabeth ziekenhuis die, in samenwerking met Tilburg University, ernaar streeft om het ‘liefste’ ziekenhuis van Nederland te zijn. Een duidelijke positionering. De rol van online marketing speelt hierbij een cruciale rol. Zo ook in de zorg, want patiënten zijn steeds actiever op het internet. Ben jij klaar om jouw zorginstantie online succesvol te maken?

Jouw zorgwebsite

Het ontwikkelen van een heldere website met een vriendelijke uitstraling is de ultieme basis. Whello zorgt voor een fris design en een mobielvriendelijke zorgwebsite.

Zoekmachine optimalisatie

Een optimale vindbaarheid in Google is steeds meer een uitdaging. Whello helpt je hierbij en zorgt ervoor dat jouw bedrijf in de top van de organische zoekresultaten in zoekmachines terecht komt.

zorgmarketing
Social Media bureau Amsterdam

Social media in de zorg

Op het gebied van zorg zie je dat steeds meer patiënten ervaringen en verhalen delen op social media. Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je doelgroep te boeien en te binden.

email-marketing

E-mail marketing

Patiënten worden graag op de hoogte gehouden van onderwerpen die hen interesseren. Benieuwd naar de manieren waarop jij je e-mail marketing strategie kan optimaliseren? Bespreek nu met ons de mogelijkheden.

bedrijffilms-laten-maken

Video marketing

Patiënten vullen zoektermen niet alleen in Google in, maar ook steeds meer in YouTube. Benieuwd naar een visuele strategie die écht bij je zorgorganisatie en doelgroep past? Whello helpt je verder.

SEO advies
Serge de Sousa

Online Marketing Strateeg

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in de zorg. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van websiteontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiele sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – je zorgorganisatie runnen.

Onze zorgmarketing cases

Lees hoe deze zorgorganisaties online succesvol werden.

Verpleegkundigecongressen
Nederlands Congres Bureau
Stichting AFIP
Tandarts Jordaan

Contactformulier

Iedere organisatie is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere organisatie is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.