PPC-lead
Fabian Immers

Als er een iemand is die graag een stapje meer doet voor zijn klanten is het Fabian wel. Hij kan zich als geen ander inleven in de business en weet op die manier altijd resultaat te behalen. Hij is super proactief en is de klant altijd net een stapje voor in zijn communicatie. En die is altijd duidelijk en bondig. Zo verliest hij weinig tijd aan uitleggende telefoontjes. 

Leuk feitje: van alle specialisten werkt Fabian het langst bij Whello. Voordat hij bij ons aan boord kwam beloofde hij zichzelf 3 dingen: ik ga nooit bij een bureau werken, mijn werk wordt nooit mijn leven en ik ga dan ook zeker niet fulltime werken. Fail! En het mooie is, hij is er nog blij mee ook. Puur dankzij de dynamiek van het werken met een groot klantenbestand. Geen dag is hetzelfde en dat blijft goud.

In zijn vrije tijd hangt Fabian graag aan de dumbbells in de gym. Zijn manier om te ontladen van een dag werken. Zo behulpzaam als Fabian is met zijn klanten is hij ook met vrienden en familie. Om een voorbeeld te geven: als hij een miljoen zou winnen, zou hij die eerst verdelen onder zijn vriendin, ouders, schoonouders en zusje. Wat overblijft is van hem. Als het goed gaat met zijn naasten, gaat het namelijk ook goed met hem.

Skills van Fabian ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Fabian een waardevol steentje bij aan dit succes.

Klant centraal zetten
Proactief
Resultaatgericht
Paid search & e-commerce
Dumbbells liften

Laatste case van Fabian

Google advertising & Google shopping
Realsupps

Realsupps is een high-end, exclusieve leverancier van health- en fitness-supplementen in België en Nederland. De mannen van Realsupps zitten vol ambitie en wilden groeien. Ze hadden alleen nog geen duidelijk streefdoel. Daar hebben we Realsupps mee geholpen.

Met een Google Search campagne en een Google Shopping campagne zorgden wij voor een flinke omzetstijging: in een jaar tijd is de omzet maar liefst verviervoudigd!

Bekijk de hele case
Google advertising & Google shopping

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem