Marketing Automation Specialist
Jelle Portegies

Jelle is onze alleskunner. Voordat hij bij Whello aan boord kwam heeft hij intern bij een bedrijf als marketing automation specialist gewerkt. En die achtergrond is nog altijd ontzettend van waarde op ons Whello schip. Jelle kijkt namelijk naar het bedrijf achter de klant en de doelgroep als geheel. Met een helikopterview kijken noemen we dat. Hij analyseert de strategie in de brede zin en kan de klant daardoor goed adviseren.

Jelle is ontzettend goed in het strategisch inzetten van kanalen voor een campagne, ervoor zorgen dat deze goed in elkaar overlopen en alle specialismen met elkaar laten samenwerken. Zo bereik je je doelen het best. Jelle is ook ontzettend geduldig, gestructureerd en stressbestendig. Volgens de GRIP-methode plant hij zijn week en daar heeft hij meerderen van ons mee aangestoken. Want het werkt!

Jelle gaat heel goed op giphy’s en dan vooral van dieren. Daarmee tover je een lach op zijn gezicht. Zijn favoriete seizoen is de winter en dan vooral de kerstperiode. De gezelligheid en het wij-gevoel met kerst heeft hij het liefst meer dan 1 keer per jaar. En wist je dat Jelle in zijn vrije tijd ook CrossFit leraar is? 

Skills van Jelle ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Jelle een waardevol steentje bij aan dit succes.

People skills
Innoveren & inspireren
Thinking outside the box
Marketing automation
Crossfitten

Laatste case van Jelle

Marketingstrategie & webdesign
MeteoGroup

Meteogroup wilde een omslag maken van het leveren van maatwerk naar kant-en-klare weerdata-producten. Omdat online marketing-expertise intern ontbrak, schakelden zij Whello in om de strategie en uitvoering hiervan op te tuigen. So we did!

Bekijk de hele case
Marketing strategie

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem