Content specialist
Anne van Meerveld

Meet Anne, the bilingual copywriter at Whello! Anne heeft de afgelopen 3 jaar aan de andere kant van de zee gewoond, en dat is te merken. Ze werd vroeger niet warm van Engels, maar droomt nu zelfs in deze mooie taal. Wat wil je ook, met een Engelse master, een man uit Manchester en marketingbaan met Engels als voertaal.

Bij Whello pakt Anne dan ook vooral vertalingen en Engelse teksten op. Wat die taal zo leuk maakt? Het bekt lekker en je kunt je er veel beter in uitdrukken. Wat in het Engels een toptekst is, kan in het Nederlands enorm overdreven en nep klinken. Zeker als het om commerciële teksten gaat.

Op kantoor treffen we Anne vaak in een jaloersmakende gebreide trui. Die zet ze helemaal zelf in elkaar. Deze creatieve Whello’er is in haar vrije tijd namelijk professioneel breier. Ze bedenkt zelf patronen en breit zelfs in opdracht. Voor Anne is breien net als schrijven. Ze doet het met volle aandacht, heeft er geduld voor nodig en stopt pas als ze 100% blij is met het resultaat. That’s the spirit! Deze gedreven Whello’er gaat gefocust haar doelen achterna en zorgt ervoor dat haar team in volle vaart vooruit gaat.

Skills van Anne?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Anne een waardevol steentje bij aan dit succes.

Creatief denken
Innovatieve ideeën bedenken
Inleven in de doelgroep
Nauwkeurig werken
Breien

Laatste case van Anne

Full service marketing
NaVijfen

Samen met NaVijfen hebben we een nieuw concept voor borrelen en catering ontwikkeld.
Door een full service marketing aanpak hebben we de verkoop in drie maanden tijd laten stijgen van 50 naar 1600 pakketten!

Bekijk de hele case
Full service marketing
Anne Whello Anne Whello
Anne van Meerveld

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute