Contentstrateeg & Tekstschrijver
Marlene Rooseman

Marlene is een ideeënfontein. Ze is een kei in conceptdenken. Geef haar een saai onderwerp en zij kaatst een vlijmscherpe invalshoek terug. Bedrijven leuker maken met tekst. Dat is wat Marlene al jaren met passie doet. Mensen die lachen om de teksten die ze schrijft maken haar ontzettend blij. Dat gebeurt ook haast altijd. Zo niet, dan heeft de lezer vast een botox behandeling gehad. Wat zij het leukste vindt aan het schrijversvak? Dat het iedere keer lukt om van niets iets te maken. Het is toveren met woorden.

Wat begon met het veilig houden van de Amsterdamse straten als politieagent en in het crisiscommunicatieteam ontpopte zich tot een eigen tekstbureau: BureauTekst. Teksten die anders zijn dan anders. Die saaie, zakelijke teksten woest aantrekkelijk maken. Dat is waarvoor klanten bij BureauTekst komen. Op 1 januari gaven Whello en BureauTekst elkaar het ja-woord en zijn ze een samenwerking aangegaan. Sindsdien wonen ze samen en daar zijn we maar wat blij mee!

Als Marlene een superkracht zou bezitten zou ze nooit meer slapen. Zo zonde van je tijd. Stilzitten past niet bij iemand met ADHD en dus ook niet bij Marlene. Haar favoriete seizoen is de winter, omdat ze dan kan kunstschaatsen en snowboarden. De zomers zijn toch veel te warm.

Skills van Marlene ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Marlene een waardevol steentje bij aan dit succes.

Tone of voice ontwikkelen
Bedrijven leuker maken met tekst
Creatieve ideeënfontein
Contentstrategie
Kunstschaatsen

Laatste case van Marlene

Webdesign & webdevelopment
Orthocenter

De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

Bekijk de hele case
Pixel perfect design
Marlene Rooseman

Challenge us


Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
Wil je direct contact met ons?

Ok nice!
Laat je gegevens achter en we bellen je!


In de ochtendIn de middagIn de avond

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem