Contentstrateeg & Tekstschrijver
Marlene Rooseman

Marlene is een ideeënfontein. Ze is een kei in conceptdenken. Geef haar een saai onderwerp en zij kaatst een vlijmscherpe invalshoek terug. Bedrijven leuker maken met tekst. Dat is wat Marlene al jaren met passie doet. Mensen die lachen om de teksten die ze schrijft maken haar ontzettend blij. Dat gebeurt ook haast altijd. Zo niet, dan heeft de lezer vast een botox behandeling gehad. Wat zij het leukste vindt aan het schrijversvak? Dat het iedere keer lukt om van niets iets te maken. Het is toveren met woorden.

Wat begon met het veilig houden van de Amsterdamse straten als politieagent en in het crisiscommunicatieteam ontpopte zich tot een eigen tekstbureau: BureauTekst. Teksten die anders zijn dan anders. Die saaie, zakelijke teksten woest aantrekkelijk maken. Dat is waarvoor klanten bij BureauTekst komen. Op 1 januari gaven Whello en BureauTekst elkaar het ja-woord en zijn ze een samenwerking aangegaan. Sindsdien wonen ze samen en daar zijn we maar wat blij mee!

Als Marlene een superkracht zou bezitten zou ze nooit meer slapen. Zo zonde van je tijd. Stilzitten past niet bij iemand met ADHD en dus ook niet bij Marlene. Haar favoriete seizoen is de winter, omdat ze dan kan kunstschaatsen en snowboarden. De zomers zijn toch veel te warm.

Skills van Marlene ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Marlene een waardevol steentje bij aan dit succes.

Tone of voice ontwikkelen
Bedrijven leuker maken met tekst
Creatieve ideeënfontein
Contentstrategie
Kunstschaatsen

Laatste case van Marlene

Webdesign & webdevelopment
Orthocenter

De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

Bekijk de hele case
Pixel perfect design
Marlene Rooseman

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute