Online Marketeer
Daan Brak

Onze jongste online marketeer Daan, ook wel Camping Daan genoemd, hoort vanaf dag 1 bij de beste tafeltennissers van Whello. Dat hij veel op vakantie ging naar campings in Italië verklaart een hoop..!

Daan werkt super secuur en je kunt altijd van hem op aan. Hij is een echt een allemansvriend kan met iedereen overweg. Zijn hoofddoel is een tevreden klant. En hij is zelf eigenlijk pas tevreden als de doelstellingen zijn overschreden. Zo geef je de klant net dat wow-effect. De diversiteit aan klanten, branches en doelgroepen vindt Daan het leukst aan zijn werk bij Whello. Daan is ontzettend leergierig en ambitieus. Niet voor niets is zijn doelstelling om jongste SEO-lead te worden. Misschien overtreft hij die ook wel!

In het weekend trapt Daan graag een balletje. Op zaterdag is een wedstrijd voetballen vaste prik. De zomer is zijn favoriete seizoen. Lekker buiten zijn en de hele dag zwemmen bij een openluchtzwembad of in de zee. Nee, Daan heeft het niet verkeerd voor elkaar 🙂

Skills van Daan?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Daan een waardevol steentje bij aan dit succes.

Secuur werken
Leergierig
Resultaatgericht
Agendaplanning
Ping pong

Laatste case van Daan

Webdesign & webdevelopment
Orthocenter

De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

Bekijk de hele cases
Pixel perfect design

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem