PPC-lead
Fabian Immers

Als er een iemand is die graag een stapje meer doet voor zijn klanten is het Fabian wel. Hij kan zich als geen ander inleven in de business en weet op die manier altijd resultaat te behalen. Hij is super proactief en is de klant altijd net een stapje voor in zijn communicatie. En die is altijd duidelijk en bondig. Zo verliest hij weinig tijd aan uitleggende telefoontjes. 

Leuk feitje: van alle specialisten werkt Fabian het langst bij Whello. Voordat hij bij ons aan boord kwam beloofde hij zichzelf 3 dingen: ik ga nooit bij een bureau werken, mijn werk wordt nooit mijn leven en ik ga dan ook zeker niet fulltime werken. Fail! En het mooie is, hij is er nog blij mee ook. Puur dankzij de dynamiek van het werken met een groot klantenbestand. Geen dag is hetzelfde en dat blijft goud.

In zijn vrije tijd hangt Fabian graag aan de dumbbells in de gym. Zijn manier om te ontladen van een dag werken. Zo behulpzaam als Fabian is met zijn klanten is hij ook met vrienden en familie. Om een voorbeeld te geven: als hij een miljoen zou winnen, zou hij die eerst verdelen onder zijn vriendin, ouders, schoonouders en zusje. Wat overblijft is van hem. Als het goed gaat met zijn naasten, gaat het namelijk ook goed met hem.

Skills van Fabian ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Fabian een waardevol steentje bij aan dit succes.

Klant centraal zetten
Proactief
Resultaatgericht
Paid search & e-commerce
Dumbbells liften

Laatste case van Fabian

Google advertising & Google shopping
Realsupps

Realsupps is een high-end, exclusieve leverancier van health- en fitness-supplementen in België en Nederland. De mannen van Realsupps zitten vol ambitie en wilden groeien. Ze hadden alleen nog geen duidelijk streefdoel. Daar hebben we Realsupps mee geholpen.

Met een Google Search campagne en een Google Shopping campagne zorgden wij voor een flinke omzetstijging: in een jaar tijd is de omzet maar liefst verviervoudigd!

Bekijk de hele case
Google advertising & Google shopping

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute