Marketing Automation Specialist
Jelle Portegies

Jelle is onze alleskunner. Voordat hij bij Whello aan boord kwam heeft hij intern bij een bedrijf als marketing automation specialist gewerkt. En die achtergrond is nog altijd ontzettend van waarde op ons Whello schip. Jelle kijkt namelijk naar het bedrijf achter de klant en de doelgroep als geheel. Met een helikopterview kijken noemen we dat. Hij analyseert de strategie in de brede zin en kan de klant daardoor goed adviseren.

Jelle is ontzettend goed in het strategisch inzetten van kanalen voor een campagne, ervoor zorgen dat deze goed in elkaar overlopen en alle specialismen met elkaar laten samenwerken. Zo bereik je je doelen het best. Jelle is ook ontzettend geduldig, gestructureerd en stressbestendig. Volgens de GRIP-methode plant hij zijn week en daar heeft hij meerderen van ons mee aangestoken. Want het werkt!

Jelle gaat heel goed op giphy’s en dan vooral van dieren. Daarmee tover je een lach op zijn gezicht. Zijn favoriete seizoen is de winter en dan vooral de kerstperiode. De gezelligheid en het wij-gevoel met kerst heeft hij het liefst meer dan 1 keer per jaar. En wist je dat Jelle in zijn vrije tijd ook CrossFit leraar is? 

Skills van Jelle ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Jelle een waardevol steentje bij aan dit succes.

People skills
Innoveren & inspireren
Thinking outside the box
Marketing automation
Crossfitten

Laatste case van Jelle

Marketingstrategie & webdesign
MeteoGroup

Meteogroup wilde een omslag maken van het leveren van maatwerk naar kant-en-klare weerdata-producten. Omdat online marketing-expertise intern ontbrak, schakelden zij Whello in om de strategie en uitvoering hiervan op te tuigen. So we did!

Bekijk de hele case
Marketing strategie

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute