Social Advertiser en Growth Hacker
Rianne Pessel

Onze social advertising specialist en growth hacker Rianne weet als ex-topsporter als geen ander te presteren onder druk. 6 jaar lang deed zijn aan polsstokhoogspringen op het hoogste niveau. Bij Whello doet zij niet anders. Geef haar een opdracht met een strakke deadline en zij geeft je het resultaat dat je had verwacht. Of nee, beter dan je had verwacht. Presteren onder druk kan zij als geen ander. Vanuit haar specialisme kijkt zij verder dan het vraagstuk van de klant en biedt zij net het stapje meer om boven de vooropgestelde doelen uit te stijgen. Andere kwaliteit van Rianne: ondanks dat ze betrokken is bij verschillende projecten, kan ze goed plannen en geeft zij iedereen altijd evenveel aandacht.

Rianne is gek op watersport, en in het bijzonder op kitesurfen. Met een goede wind is zij dus al snel op zee te vinden! Het lievelingsseizoen van Rianne is de winter. Maar dan wel de Oostenrijkse of de Canadese. Met haar ervaring als snowboardleraar sjeest zij het liefst de hele dag van de piste af. Wil je Rianne blij maken? Vraag haar iets over snowboarden 🙂

Skills van Rianne?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Rianne een waardevol steentje bij aan dit succes.

Social goeroe
Doelgericht werken
Teamplayer
Presteren onder druk
Snowboarden

Laatste case van Rianne

Social Advertising
Hogeschool van Amsterdam

Professionals en ondernemers weer in de schoolbanken trekken. Dat lukte via een pakkende social campagne!

Bekijk de hele case
Volle klaslokalen!

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute