Marketing strateeg
Steven Neeteson

Steven stapte in 2016 aan boord op het Whello-schip. Als strategisch marketing consultant is hij verantwoordelijk voor het klantsucces binnen Whello. Met klantsucces is hij altijd al bezig geweest. En dan vooral het online succes. Al vanaf zijn twintigste hielp hij bedrijven met online gaan en daarmee ging er een wereld van onbegrensde mogelijkheden voor hem open.

Je snel moeten inleven in de klant, de business en de doelgroep begrijpen en op basis daarvan online marketing advies geven, daar is Steven maar wat goed in. Dat voor zoveel klanten mogen doen maakt het werken bij Whello voor Steven zo leuk. Zijn sterkste punt? Een gesprek van een uur opsommen in 5 heldere bulletpoints. Samen hard gaan voor de doelstellingen van de klant, daar staat Steven voor. En de klant het gevoel geven samen aan de doelstellingen te werken. Zo groeien we met elkaar! 

Steven is een ontzettende boekenwurm. Je leven lang nieuwe dingen leren is zijn motto. Niet zo gek dat een vriend hem een beeld van een aap cadeau deed. Deze aap heeft de wijsheid van de wereld door kennis te vergaren. Hét symbool dat het leven te kort is om uitgeleerd te raken 🙂

Skills van Steven ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Steven een waardevol steentje bij aan dit succes.

Inleven in de klant en de doelgroep
Resultaatgericht
Communicatiemanagement
Een uur praten opsommen in 5 bulletpoints
Boeken verslinden

Laatste case van Steven

Marketingstrategie & webdesign
MeteoGroup

Meteogroup wilde een omslag maken van het leveren van maatwerk naar kant-en-klare weerdata-producten. Omdat online marketing-expertise intern ontbrak, schakelden zij Whello in om de strategie en uitvoering hiervan op te tuigen. So we did!

Bekijk de hele case
Marketing strategie
Steven Neeteson

Challenge us


Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
Wil je direct contact met ons?

Ok nice!
Laat je gegevens achter en we bellen je!


In de ochtendIn de middagIn de avond

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem