Marketing strateeg
Steven Neeteson

Steven stapte in 2016 aan boord op het Whello-schip. Als strategisch marketing consultant is hij verantwoordelijk voor het klantsucces binnen Whello. Met klantsucces is hij altijd al bezig geweest. En dan vooral het online succes. Al vanaf zijn twintigste hielp hij bedrijven met online gaan en daarmee ging er een wereld van onbegrensde mogelijkheden voor hem open.

Je snel moeten inleven in de klant, de business en de doelgroep begrijpen en op basis daarvan online marketing advies geven, daar is Steven maar wat goed in. Dat voor zoveel klanten mogen doen maakt het werken bij Whello voor Steven zo leuk. Zijn sterkste punt? Een gesprek van een uur opsommen in 5 heldere bulletpoints. Samen hard gaan voor de doelstellingen van de klant, daar staat Steven voor. En de klant het gevoel geven samen aan de doelstellingen te werken. Zo groeien we met elkaar! 

Steven is een ontzettende boekenwurm. Je leven lang nieuwe dingen leren is zijn motto. Niet zo gek dat een vriend hem een beeld van een aap cadeau deed. Deze aap heeft de wijsheid van de wereld door kennis te vergaren. Hét symbool dat het leven te kort is om uitgeleerd te raken 🙂

Skills van Steven ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Steven een waardevol steentje bij aan dit succes.

Inleven in de klant en de doelgroep
Resultaatgericht
Communicatiemanagement
Een uur praten opsommen in 5 bulletpoints
Boeken verslinden

Laatste case van Steven

Marketingstrategie & webdesign
MeteoGroup

Meteogroup wilde een omslag maken van het leveren van maatwerk naar kant-en-klare weerdata-producten. Omdat online marketing-expertise intern ontbrak, schakelden zij Whello in om de strategie en uitvoering hiervan op te tuigen. So we did!

Bekijk de hele case
Marketing strategie
Steven Neeteson

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute