Lead development
Carlo Norder

Een marketeer en een developer spreken verschillende talen, maar moeten wel met elkaar communiceren om tot het gewenste eindproduct te komen. Daarvoor zetten we onze vertaler in: Carlo.

Niet omdat hij zo’n geweldige talenknobbel heeft, maar omdat hij als geen ander een abstract idee weet om te zetten naar de technisch uitvoering. Uit het moment dat een website of campagne live gaat en alles werkt zoals het zou moeten haalt Carlo het meest voldoening. Het bewijs dat de juiste vertaalslag is gemaakt! Daarnaast is Carlo een echte stuurman. Hij is in staat om mensen de juiste richting te wijzen zodat een vraagstuk opgelost wordt.

Carlo is echt een buitenmens. Het liefst stapt hij ieder weekend met zijn vriendin in zijn busje om vervolgens op een groene plek te stoppen en in de natuur te overnachten. Zijn lievelingsseizoen is de lente. Waarom? Het lijkt of de hele wereld om je heen wakker wordt, alles wordt weer groen en iedereen is wat meer opgewekt en vrolijk 🙂

Skills van Carlo?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Carlo een waardevol steentje bij aan dit succes.

Probleemoplossend vermogen
Projectmanagement & communicatie
Hoofd en bijzaken van elkaar onderscheiden
Conceptueel denken
Camperen in de natuur

Laatste case van Carlo

Webdesign & webdevelopment
Orthocenter

De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

Bekijk de hele case
Pixel perfect design
Carlo Norder

Challenge us


Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
Wil je direct contact met ons?

Ok nice!
Laat je gegevens achter en we bellen je!


In de ochtendIn de middagIn de avond

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem