SEA specialist
Joris Simons

Fashion junky Joris draait op het dek aan de knoppen van betaalde Google campagnes. Naast zijn werk bij Whello runt hij zijn eigen webshop. En daar zit nu juist zijn meerwaarde. Hij weet hoe het is om ondernemer te zijn en denkt vanuit die rol mee met de klant. Het marketing spelletje kent hij goed waardoor hij kan inschatten wat er naast de inzet van SEA verder interessant is voor een klant. Zo creëert hij kansen voor ondernemingen en laat hij onze klanten en ons groeien.

Joris is conversiegericht. Resultaten halen, daar haalt hij voldoening uit. Hoe meer resultaat, hoe meer een klant je gaat zien als partner in plaats van als opdrachtgever. Dat is het mooiste wat er is!

Joris gaat het liefst overal op zijn motor naartoe. Ook naar kantoor. In de zomer rijdt hij met zijn vrienden door de Alpen van de Cote d’Azur naar Saint Tropez en pakken ze waar ze kunnen een feestje mee 🙂

Skills van Joris ?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Joris een waardevol steentje bij aan dit succes.

Lucratieve SEA-campagnes draaien
Conversie- & resultaatgericht
Kansen zien en creëren voor klanten
Verplaatsen in het ondernemerschap
Motorrijden

Laatste case van Joris

Google advertising & Google shopping
Realsupps

Realsupps is een high-end, exclusieve leverancier van health- en fitness-supplementen in België en Nederland. De mannen van Realsupps zitten vol ambitie en wilden groeien. Ze hadden alleen nog geen duidelijk streefdoel. Daar hebben we Realsupps mee geholpen.

Met een Google Search campagne en een Google Shopping campagne zorgden wij voor een flinke omzetstijging: in een jaar tijd is de omzet maar liefst verviervoudigd!

Bekijk de hele case
Google advertising & Google shopping
Joris Simons

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem